Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΣ Ειρηνούπολης – Άρης 0-5 (photos + vid)

filiko13

Φιλικό τεστ αλλά και προσωπικό…δίλλημμα για τον Θοδωρή Καρυπίδη το σημερινό παιχνίδι στο Ταγαροχώρι, όπου βρίσκεται το βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ Βέροια.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη , χρηματοδότης αλλά και ποδοσφαιριστής του ΑΣ Ειρηνούπολης που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας έπαιξε κανονικά σήμερα, με τους “κίτρινους” να επικρατούν με το ευρύ 5-0.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα είχε τις περισσότερες λύσεις επιθετικά, με τους τυπικά γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με στημένες φάσεις. Για τους Ημαθιώτες, αγωνίστηκαν αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές (μεταξύ αυτών και ο Ναουσσαίος Αργύρης Τούφας, πρώην παίκτης της Κ20 του Ολυμπιακού) με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη να προχωρεί σε αρκετούς πειραματισμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος (9/1 εντός με ΑΕ Χαρίεσσας).

Το σκορ άνοιξε ο Σέρχιο Κόκε στο 22′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς, ενώ στο 33′ ο Τούφας εκτέλεσε ωραία το φάουλ το οποίο όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζινάρ. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Άρης πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη σε τέρματα των Ν΄Λουντούλου και Κυβελίδη.

Στο 64′ ο Σέρχιο Κόκε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι από τα 11 βήματα (το πέναλτι κέρδισε ο Στέφανος Ντόγος, που επέστρεψε στο Ταγαροχώρι, έδρα της Κ20 της Βέροιας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι ο νεαρός επιθετικός) ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ανδρεάκος στο 85′.

Στα αξιοσημείωτα ήταν και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 18 Νοεμβρίου στο φιλικό των κίτρινων με την Καρδία και έμεινε από τότε εκτός αγώνων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χρυσάνη από την Ημαθία.

 

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Βαλδήρ, Τούφας, Ντούιτς, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Τάσος, Καρυπίδης, Παπαδόπουλος Ν. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Λ., Χουϊλουλίδης, Τενεκετζή, Παπαϊωάννου, Βούλγαρης, Τσιούπρος, Ασλαμπάλογλου, Τερζής, Παντζαρτζίδης, Συμεωνίδης Χ. και Θεοδωρίδης.

Άρης: Tζινάρ, Ντόγος, Ιντζίδης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, Καλογέρης, Κόκε, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Μπουλγκουρίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμαρόπουλος, Παυλίδης, Μπαξεβάνος, Ανδρεάκος και Ιακωβίδης.

*φωτ. και βίντεο από το pressaris.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected