Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Ελαφρύ προβάδισμα Ατρόμητου ενόψει επαναληπτικού

platanias-atromitos

Ισόπαλη χωρίς σκορ έληξε η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Πλατανιά και Ατρομήτου στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Όλα ανοιχτά πλέον στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Το απαραίτητο rotation έκανε τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Ατρόμητος στο μεταξύ τους ματς Κυπέλλου. Τραϊανός Δέλλας και Γιώργος Παράσχος άλλωστε θα συναντηθούν άλλες δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα (πρωτάθλημα-κύπελλο) επομένως θέλησαν να φρεσκάρουν κάπως τις ομάδες τους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο από νωρίς, κατάφεραν να “μπλοκάρουν” τον Ατρόμητο.

Η πρώτη καλή στιγμή τους σημειώθηκε στο 20ο λεπτό με τον Γκνιάτιτς να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και να στέλνει όμως τη μπάλα άουτ. Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, απείλησαν για πρώτη φορά στο 41′ με σουτ του Μπρίτο. Στην επανάληψη βελτιώθηκαν και στο 65′ ο Ναπολεόνι λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοκκαλά, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απάντησε με το σουτ του Ανγκούλο και τον Μπάρκα να διώχνει σε κόρνερ.

Αναμφίβολα η φάση του ματς ήρθε στο 71′. Ο Ανγκούλο εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, με τις δύο ομάδες να κοιτούν στο φινάλε περισσότερο την άμυνά τους παρά την επίθεση. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι πλέον όλα θα “παιχτούν” στον επαναληπτικό του Περιστερίου.

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46′ Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (66′ Τσουράκης), Γκόμες (79′ Πάγκαλος), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ανγκούλο

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Γοδόι (66′ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Μπίτολο, Γκαρσία (73′ Ουσέρο), Μπρίτο, Ναπολεόνι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected