Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Βλαστός για…μόνιμος στο ΟΦΗ!

1319407Ο Νίκος Γκουλής αποτελεί παρελθόν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και φαίνεται πως ο Γιώργος Βλαστός αναμένεται να μονιμοποιηθεί στον πάγκο του ΟΦΗ.

Η αναφορά στην βραδινή ανακοίνωση του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη: “Βλαστός μέχρι νεοτέρας». Και από ότι φαίνεται αυτή η φράση δεν αποκλείεται να είναι και το “ζουμί» όλη της ιστορίας. Ότι δηλαδή ο Γιώργος Βλαστός, με τα τωρινά δεδομένα, δείχνει να μονιμοποιείται στον πάγκο του ΟΦΗ αφού δεν φαίνεται να υπάρχουν δεδομένα που να αφορούν τον αντικαταστάτη του Νίκου Γκουλή. Άλλωστε, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές με αποτέλεσμα να γίνεται κατανοητό ότι ο Γιώργος Βλαστός δείχνει να μονιμοποιείται στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Το θέμα είναι βέβαια ότι ο ΟΦΗ σε 10 ημέρες από τώρα δίνει τον αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Φωστήρα και η ομάδα θα πάει στον Ταύρο με τον Βλαστό στον πάγκο αφού η εύρεση ενός προπονητή εν μέσω αυτού του χρονικού διαστήματος θα αποτελέσει και ένα μεγάλο ρίσκο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με όλα αυτά πάντως, ο ΟΦΗ δείχνει να μπαίνει ξανά σε έναν κύκλο νέων εσωτερικών αλλαγών από την στιγμή που μέσα σε διάστημα ενός μήνα άλλαξε η δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Μύρωνα Σηφάκη να αποτελεί παρελθόν και λίγο μετά να φεύγει και ο Γκουλής.

*gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected