Football League - Μεταγραφές

Ζοσέ Εσκαλάντε – Οι απειλές για τη ζωή του και οι συζητήσεις με Κισσαμικό!

dt.common.streams.StreamServerΟ Ζοσέ Εσκαλάντε, στενός φίλος του δολοφονηθέντος, Άρνολντ Εσκαλάντε, ο οποίος έφυγε από την Ονδούρα λόγω απειλών για τη ζωή του, διαπραγματεύεται για να συνεχίσει την καριέρα του στον Κισσαμικό.

Στις 10 Δεκεμβρίου, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, Άρνολντ Περάλτα είχε δολοφονηθεί στην πόλη Λα Κέιμπα της Ονδούρας, στο πάρκινγκ ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης. Ένας φίλος και συμπατριώτης του, ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα πριν λίγο καιρό επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του, ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “La Prensa”, ο 20χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, Ζοσέ Εσκαλάντε, διαπραγματεύεται με τη διοίκηση του Κισσαμικού για να ενταχθεί στο ρόστερ του. Τις συζητήσεις έχει αναλάβει ο ατζέντης του, Μιγκέλ Ριέρα, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Αλφρέδο Μεχία στον Πανθρακικό.

“Είχα απευθείας με τον πρόεδρο του Κισσαμικού. Έχει δει βίντεο και τον ενδιαφέρω” ανέφερε ο Εσκαλάντε, ενώ ο Ριέρα εξήγησε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πελάτη του, ότι “μιλήσαμε με τους διοικούντες την Ολίμπια, προκειμένου το παιδί να παραχωρηθεί δανεικός και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, σε μία ομάδα που θα προβιβαστεί”.

Ο Εσκαλάντε άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του και της οικογένειας του στις 3 Οκτωβρίου και στις 18 του ίδιου μήνα, αναχώρησε μυστικά με τους δικούς του για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολίμπια Τεγκουκιγκάλπα, αλλά δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ονδούρα για να αγωνιστεί.

Είναι γεννημένος στις 29 Μαΐου του 2015, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και συμμετείχε με την Εθνική κάτω των 20 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Ήταν στενός φίλος με τον δολοφονηθέντα Άρνολντ Περάλτα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η δολοφονία του και οι απειλές που δέχτηκε, σχετίζονται μεταξύ τους…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected