Super League 1

Super League – Ατρόμητος και Πλατανιάς πρόσφεραν…κουλούρια!

atromitosΟ Ατρόμητος με τον Πλατανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι σε μία αναμέτρηση μ’ αρκετές καλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και εξαιρετικό ρυθμό. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Λε Ταλέκ.

Ο Ατρόμητος, με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση, έχασε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Εμάνουελ Μπρίτο από το ύψος του πέναλτι “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του Δημήτρη Σωτηρίου. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε τον έλεγχο στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά ο Αντονί Λε Ταλέκ σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πλατανιά, όντας “φλύαρος” στην τελική προσπάθεια. Μετά το 25′, οι Χανιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το ματς κι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Λεονάρντο Ράμος (30′) και τον Χουάν Μουνάφο (40′).

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά, παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 53′, όταν το σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Λε Ταλέκ έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ο Γάλλος επιθετικός απέφυγε τον Σωτηρίου, αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από πλεονεκτική θέση. Ο Πλατανιάς “απάντησε” άμεσα και… ισοφάρισε τα δοκάρια. Ο Ανγκούλο δοκίμασε το μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Ο αγώνας απέκτησε φρενήρη ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το πολυπόθητο γκολ. Στο 78′ ο Πλατανιάς έφθασε κοντά στο 0-1, αλλά ο Νίκος Λαζαρίδης απομάκρυνε -για δεύτερη φορά στο παιχνίδι- πάνω στη γραμμή το διαγώνιο σουτ του Στανισιάβλιεβιτς. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες έκαστος να πάρουν τη νίκη, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75′ Λημνιός), Ουμπίδες, Μπρίτο (63΄Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85′ Μπαστακός).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (73′ Δημήτρης), Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (69′ Στανισιάβλιεβιτς), Μενδρινός, Ανγκούλο (87′ Αποστολόπουλος), Λεονάρντο Ράμος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected