Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχέρων Καναλακίου – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1

DSC_0117Η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου δεν τα κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος, απέναντι στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ο ΠΑΣ Αχέρων στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα η ομάδα που φάνηκε να είναι πιο έτοιμη μέσα στο γήπεδο, ήταν αυτή του Καναλακίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τώρα, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προσπάθησε να πιέσει από τα πρώτα λεπτά τον Οικονόμο αλλά η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν αυτή που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 21’ με κεφαλιά του Αγρόδημου, έπειτα από σέντρα του Παπαγεωργίου. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ‘’κυανόλευκοι’’ μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και από την αρχή κιόλας, πίεσαν την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Ο Σιώρος μόνος απέναντι στον Γούπο δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ ο Τσομπάι που πέρασε αλλαγή στο ματς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58’. Μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν τη νίκη, και στο 65΄ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Καραπιπέρης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καραγκούνη. Στο 87΄ ο Μάρκος μέσα από τη μικρή περιοχη εχασε την ευκαιρία του αγώνα.

Τα βλέμματα όλων σήμερα έπεσαν στο νέο απόκτημα της ομάδας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα Στέφανο Βασιλείου που έκανε το ντεμπούτο του και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Νίκου Βέκιου και δικαιολογημένα εισέπραξε το περισσότερο χειροκρότημα.

 

Συνθέσεις

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κούμπης, Βασιλείου, Λαγός, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης, Πολυχρονάκης, Σιώρος (84’ Μουζάκης), Λουκούμης (54’ Τσομπάι), Κωνσταντίνου (72’ Θεοδωράκης)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης): Γούπος, Καψιώχας (46’ Πρίφτι), Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Αγροδήμος, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Νάνος (88’ Τόλιος), Καμπέρης (74’ Γκαμπέτας), Μπαλής

*sportime24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected