Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο Καναλάκι ο Βασιλείου

DSC_0112Για όσους παρακολουθούν τα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού Πρέβεζας εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζουν πολύ καλά τον Στέφανο Βασιλείου. Ένας παίκτης που ξεχώρισε στα γήπεδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία ποδοσφαίρου Φανάρι FC, και αγωνίστηκε επίσης σε ΑΟ Μεσοποτάμου (κατέκτησε σε ηλικία 14 ετών το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας), και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ξεχωρίζοντας ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού.

Επαγγελματίας έγινε στη Δόξα Κρανούλας με την οποία τη σεζόν 2012-13 κατέγραψε 16 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, και πριν λίγες μέρες επέστρεψε στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Με απόλυτη επιτυχία συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Στέφανου Βασιλείου στην ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων! Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε χθες για 90 λεπτά στον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης άφησε άριστες εντυπώσεις και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

*sportime24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected