Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τέλος ο Γεωργιάδης από τον Εθνικό!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ-542x334Χώρισαν και επισήμως οι δρόμοι του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη με την ομάδα του Εθνικού Αγιονερίου.

Μετά από συζήτηση σε πολύ φιλικό κλίμα και δείχνοντας υψηλή συναίσθηση καθήκοντος ο χερσοβίτης στην καταγωγή προπονητής ανακοίνωσε την επιθυμία του στους ιθύνοντες του συλλόγου να αποχωρήσει και να δώσει έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Δείχνοντας πόσο σοβαρός είναι ως άνθρωπος ο κ. Γεωργιάδης έπραξε το αυτονόητο και επειδή την ομάδα αυτή την έχει πονέσει και θα συνεχίσει να την πονά και από μακριά πλέον απευθύνθηκε στους ανθρώπους της διοίκησης και χωρίς κανένα ενδοιασμό έδωσε ο ίδιος όπως λέμε τον εαυτό του στη διάθεση του συλλόγου.

Σε πνεύμα λοιπόν πρωτόγνωρο σε παρόμοιες περιπτώσεις (αποχωρήσεις προπονητών) οι δυο πλευρές επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία τους και πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις ως μια πολύ καλή οικογένεια και προκειμένου να διαφυλάξουν αυτό το δέσιμο τους.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ευχαρίστησαν θερμά τον νεαρό προπονητή για την προσφορά του στον Εθνικό και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προπονητική του σταδιοδρομία. Και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι τους ξανασμίξουν.

*maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected