Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Μία μεταγραφή, μία αποχώρηση

eystathioyΤις έξι χειμερινές μεταγραφές έφτασε ο Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος μετά τους Χατζόγλου, Παπαδόπουλο, Κανούλα, Αγτζίδη και Γεωργίου ενέταξε στο δυναμικό του και τον Χρήστο Ευσταθίου.

“Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΜΓΣΚ Απόλλων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ευσταθίου,τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”.

Εκτός όμως από την απόκτηση του Ευσταθίου η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων», προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Προβατίδη έπειτα από επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Προβατίδης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και το θέμα του θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα

Και Νταμαρλής στους Πόντιους!

bc669f23059eeaba7d0343a112d2c2b0_XLΣε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Απόλλων Καλαμαριάς που, αν μη τι άλλο, χτίζει όχι μόνο το παρόν αλλά και το «αύριο»!

Στους Ποντίους ανήκει εδώ και λίγο ώρα ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου και συμφώνησε να φορέσει τα κοκκινόμαυρα.

Ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο με τα χρώματα της Ένωσης Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, ωστόσο ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να αποχωρήσει για να επιστρέψει κοντά στη γενέτειρά του, τη Χαλκιδική. Είναι βέβαιο πως ο Νταμαρλής θα προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή για το συγκρότημα του Γιάννη Πολλαετίδη, ο οποίος αποκτά στη διάθεσή του έναν παίκτη με αξιόλογα, ανασταλτικού τύπου, χαρακτηριστικά.

*Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected