Super League 1 - Διαιτησία

Super League – Σπάθας για Ολυμπιακό, Δημητρόπουλος για ΠΑΟΚ

σπαθας ηλιαςΟ Ηλίας Σπάθας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια, ενώ ο Δημητρόπουλος θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Βέροια στην Τούμπα

Τους ορισμούς της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έκανε γνωστούς η ΚΕΔ, με τον Ηλία Σπάθα του συνδέσμου Πειραιά να σφυρίζει το παιχνίδι των Χανιωτών με τους «ερυθρόλευκους» στο γήπεδο των Περιβολίων. Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βέροια ορίστηκε ο -σημειωτέον κατηγορούμενος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»- Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από τη Φθιώτιδα. Παράλληλα ο ένας εκ των δύο βοηθών θα είναι ο Νίκος Γεωργαράκος που επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές και τα σοβαρά λάθη του στο Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός για το Κύπελλο (Κασσαβέτης ο άλλος βοηθός).

Όσο για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, θα διευθύνει ο… new entry (ανέβηκε φέτος στη Σούπερ Λιγκ) Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), που είχε βρεθεί στο επίκεντρο για την αποβολή του Κυριακίδη στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός. Μάλιστα για πρώτη φορά μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ορίζεται ως πρώτος διαιτητής σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ (είχε οριστεί 4ος την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και πρώτος στο Πλατανιάς-Ατρόμητος του Κυπέλλου).

Αναλυτικά οι ορισμοί της αγωνιστικής:

16/1 Πανθρακικός-Παναιτωλικός: Κύζας (Γρεβένης, Καραϊσαρίδης)
16/1 Ξάνθη-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Ευθυμιάδης, Δημητριάδης)
16/1 Λεβαδειακός-Ηρακλής: Βάτσιος (Σταυρουλάκης, Μπουξμπάουμ)
17/1 ΠΑΟΚ-Βέροια: Δημητρόπουλος (Γεωργαράκος, Κασσαβέτης)
17/1 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Παπαδόπουλος (Μερκενίδης, Πάτρας)
17/1 Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή: Καλογερόπουλος (Κωστάρας, Ποντίκης)
17/1 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Παπαπέτρου (Ακριβός, Δόσης)
18/1 Πλατανιάς-Ολυμπιακός: Σπάθας (Χασάν Κούλα, Ζησιμόπουλος)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected