Basket

Άρης – Αρνητική η απάντηση Παπανικολάου

HOUSTON, TX - NOVEMBER 19:  Kostas Papanikolaou #16 of the Houston Rockets brings the ball up court against the Los Angeles Lakers on November 19, 2014 at the Toyota Center in Houston, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2014 NBAE (Photo by Bill Baptist/NBAE via Getty Images)

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου στην δελεαστική πρόταση που του υπέβαλε ο Νίκος Λάσκαρης για λογαριασμό του Άρη.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο των «κίτρινων» και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του πελάτη του, στον οποίο υποβλήθηκε πρόταση για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Ο Παπανικολάου εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, από την στιγμή που φεύγει από το ΝΒΑ και κάποιες πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού που έχει βλέψεις στη φετινή Ευρωλίγκα.

Θυμίζουμε ότι για τον Παπανικολάου εξέφρασε φιλολογικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, υπάρχει πάντα ανοικτή η πόρτα του Ολυμπιακού, ενώ τον τελευταίο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του «Παπ» εφόσον αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι Ισπανοί έχουν τη δυνατότητα να «ματσάρουν» την όποια ευρωπαϊκή πρόταση έχει στα χέρια του ο Ελληνας φόργουορντ, αλλά αν δεν το κάνουν τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected