Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού 1-1 (photos)

12545978_10206430650268403_549195946_o

Τοπίο στην ομίχλη στο Ροδοχώρι σήμερα, ωστόσο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν κανονικά παρά το γεγονός πως η ορατότητα ήταν σαφώς περιορισμένη!

Οι δύο Γυμναστικοί Σύλλογοι της Α1, του Ροδοχωρίου και του Κοπανού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, χωρίς όμως τις κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Τα δύο τέρματα που σημειώθηκαν ήταν αυτά που θεωρούνται οι πιο σημαντικές φάσεις του σημερινού παιχνιδιού, που κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα κυρίως λόγω των καιρικών και γηπεδικών συνθηκών. Είναι χαρακτηριστικό πως στο 58′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδή, αλλά και αποβολή του αμυντικού για προφανή θέση για γκολ όπως υποστήριξαν, ωστόσο κανείς από όσους μιλήσαμε δεν μπόρεσε να διακρίνει ποιος είναι ο παίκτης που συμμετέχει στη φάση!

12510112_10206430512904969_885556287_oΟι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν σε κατοχή τα δύο ημίχρονα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο ξεκίνημα και τους “κυανοκίτρινους” να ανεβάζουν ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο. Ωστόσο την υπεροχή τους δεν κατάφεραν αμφότεροι να την αξιοποιήσουν αναλόγως και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά προηγήθηκε στο 32′ μετά από μια φάση διαρκείας, όταν ο Ουέλινγκτον έκανε την πάσα στην πλάτη της άμυνας, το σουτ που επιχείρησε ο Παπαδής απέκρουσε ο Αντιφάκος και στην επαναφορά ο Χρήστος Κακούδης άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα στα 15 περίπου λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του πρώτου μέρους, κάτι που κατάφεραν τελικά στο 64ο λεπτό.

Ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια, η μπάλα αφού βρήκε στο τοίχος στρώθηκε στον Βασίλη Σιδηρόπουλο και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Και ενώ η ομίχλη κάλυπτε σχεδόν τα πάντα και η ορατότητα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και σε μια φάση στο 81′ ζήτησαν και πάλι πέναλτι σε πέσιμο του Κουλιανίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον ρέφερι κ. Μελτζανίδη να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 83′ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Βασίλη Σιδηρόπουλο να πάρουν προβάδισμα, το σουτ όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Θεοδοσιάδη.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εντός έδρας και τα 13 γκολ που έχει δεχτεί είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ Κοπανού έχει μόλις μία ήττα μακριά από την έδρα του ενώ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες από τις 14 ομάδες (8)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης, Κοτζαχρήστος, Μάραντης, Τσαγκεράς, Ρίσσου, Ίντος, Ουέλινγκτον (78′ Κουλιανίδης), Παπαδής, Κακούδης Χ. (90′ Βαϊναλής), Μπάκανος (70′ Κακούδης Δ.)

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος Β., Μπούφι, Σπυρίδης (85′ Γρυπούδης), Πέτγαζλης (90′ Πρόιος), Σπανός, Κελέσμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected