Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-1 (photos)

DSCN9639

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Η αναμέτρηση εξ αρχής περιελάμβανε ιδιόμορφα χαρακτηριστικά, καθώς εκτός του τοπικού χαρακτήρα ήταν ένα παιχνίδι με αντιπάλους τους αδελφούς Κίτσα! Στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται φέτος ο Γιώργος ενώ στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου “μετακόμισαν” το φετινό καλοκαίρι οι Ευγένης, Κώστας και ο έτερος Λευτέρης.

DSCN9566Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Χρήστου Υφαντίδη που έπαιξε έξυπνα και με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς, πήρε αυτό που ήθελε. Το όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Κώστα Πιπιλιάρη στο 14′ βοήθησε σημαντικά τους νεοφώτιστους ώστε να διαχειριστούν καλύτερα το σκορ, ωστόσο πήραν άριστα ανασταλτικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, είχαν την κατοχή η οποίο ωστόσο αποδείχτηκε ανούσια. Μετά το 0-1, οι φιλοξενούμενοι γέμισαν κέντρο και άμυνα και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τους γρήγορους Σκούρα και Πιπιλιάρη που βγήκαν με αξιώσεις τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Στο 30′ ο “δικέφαλος” έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Κίτσα, ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία σε απόφαση του ρέφερι της συνάντησης κ. Παρασίου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ, καθώς στη συνέχεια φέρεται να έφτυσε τον διαιτητή και να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ενόψει μάλιστα και του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής.

DSCN9596Ο ΠΑΟΚ, παρά το ότι είχε το αριθμητικό προβάδισμα πίεσε για την ισοφάριση και σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκαν είτε τα αντανακλαστικά του Πετρίδη είτε οι αμυντικοί να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Το δεύτερο μέρος και με δεδομένο πως ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει ακόμη πιο βαρύς, παίχτηκε ελάχιστο ποιοτικό ποδόσφαιρο με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Ο “δικέφαλος” είχε πάντα την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους νεοφώτιστους να πανηγυρίζουν την 8η φετινή νίκη, την τρίτη εκτός έδρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κ., Θεοδώρου Κυρ. (65′ Κίτσας Ν.), Λαδάς, Βασιλείου, Μπουκλάς Γ., Καρατάσιος, Χαρισούδης, Κίτσας Β., Ζωγράφος, Κίτσας Σ., Κίτσας Γ.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Πετρίδης, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Σκούρα, Κίτσας Λ., Κίτσας Ε., Τζέπης, Αραμπατζής, Πιπιλιάρης (75′ Κίτσας Κ.), Δεμπρόπουλος (85′ Μουταφίδης), Αποστολόπουλος (46′ Καϊρακλίδης).

11407146_768773016572501_5835181033391981030_n

Δήλωση Γιώργου Κίτσα για την αποβολή του

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, που αποβλήθηκε σήμερα στο 30ο λεπτό, μας απέστειλε την ακόλουθη δήλωση με την οποία απολογείται για την πράξη του.

Μια ομολογουμένως αξιόλογη κίνηση από έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταθέσει τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ζητήσω συγνώμη τόσο από την ομάδα μου όσο και από τον κ. Παρασίου για την άσκοπη κίνηση μου που κόστισε την αποβολή. Ήταν πάνω στα νεύρα της στιγμής, έκανα λάθος, το οποίο και παραδέχομαι”.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected