Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Αστέρας Αλεξάνδρειας 2-0

dsc04562

Νίκη με διπλή σημασία σήμερα για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που αφενός μεν επέστρεψε στις επιτυχίες και αφετέρου αύξησε τη διαφορά από τον Άρη Παλαιοχωρίου στους τρεις βαθμούς!

Κι αυτό γιατί οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν βαθμούς κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου να ανοίξει την “ψαλίδα”, χωρίς όμως να επαναπαύεται καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι νεοφώτιστοι αντέδρασαν σωστά μετά την ήττα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στη Δόξα Λιανοβεργίου, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και με δύο τέρματα λίγο πριν την ανάπαυλα, πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα σε έναν μαχητικό αντίπαλο.

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας του Τάσου Χουρσουζίδη, που απαρτίζεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, είναι μια ομάδα που δουλεύει καθημερινά και με ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι σίγουρο πως θα έχει λαμπρό μέλλον.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν σε διάστημα δύο λεπτών (41′-43′) οι Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος και Παναγιώτης Βενιόπουλος. Στο πρώτο τέρμα, ο μετέπειτα σκόρερ του ΜΑΣ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο πρώην παίκτης της ΑΕ Χαρίεσσας γύρισε ωραία στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αλεξόπουλο για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βενιόπουλου να χριστεί σκόρερ, με δημιουργό αυτή τη φορά τον Σαμψωνίδη ο οποίος βρήκε ωραία τον συμπαίκτη του, που εκμεταλλεύτηκε και την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τον ΜΑΣ αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ ο Αστέρας είχε μια καλή στιγμή στο 80ο λεπτό, στο τετ-α-τετ του Θεοδωρίδη που απέκρουσε ο Στογιαννόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλος Δ. και Νησελίτης

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ζέρης, Μπλούκας (67′ Γιαγλής), Μελιόπουλος Π. (76′ Μελιόπουλος Π. προπ), Μιχαλόπουλος, Αράπος, Μελιόπουλος Σ., Βενιόπουλος (64′ Μουρατίδης), Γκριτζαλιώτης, Σαμψωνίδης, Κατσιγιαννόπουλος

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Αλεξόπουλος, Λιόλιος, Ταραπόσος, Μπουνταΐτης, Χαρπίδης (72′ Τσιάρτας), Δούμας (46′ Γκουγρής), Κίτσας, Μπουκλάς, Δημόπουλος (46′ Καραγιάννης), Στεργιόπουλος, Θεοδωριδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected