Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Κλέιτον!

Alexandre-Henrique-Silva-CleytonΟ Σίλβα Κλέιτον υπέγραψε συμβόλαιο για 6 μήνες στην Γκεζτέπε. Άγνωστο πότε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μετά την προσφυγή που έχει κάνει σε βάρος της Ελάζιγκσπορ.

Παραμένει στην Τουρκία ο Σίλβα Κλέιτον και κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα αυτή τη μεταγραφική περίοδο αποφεύχθηκε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για το επόμενο εξάμηνο στην Γκεζτέπε, ομάδα που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει κάνει προσφυγή στην Ελάζιγκσπορ, η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί. Και όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα, ο “Κλέι” δεν έχει δικαίωμα να παίξει στη νέα του ομάδα, στην οποία επισημαίνουν πως ακόμα και να μην κερδίσει την προσφυγή το νέο απόκτημα, θα πληρώσει η ίδια την Ελάζιγκσπορ.

Υπάρχει πάντως και μια ακόμα παράμετρος. Να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Κλέιτον να μπορέσει να αγωνιστεί από το προσεχές κιόλας ματς της Γκεζτέπε, η οποία είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 27 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Η τέως πια ομάδα του Λατινοαμερικανού είναι 2η με 30 πόντους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected