Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Νέος τεχνικός ο Παναγιώτης Διλμπέρης!

ImageHandler31

Εντυπωσιακή ομολογουμένως κίνηση από πλευράς Εθνικού, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναγιώτη Διλμπέρη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας!

Ο πρώην τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα και παλαιότερα στον Εθνικό Γαζώρου, αναλαμβάνει την ομάδα του Αγιονερίου με στόχο να την διατηρήσει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανολεύκων” μέσω της σελίδας στο facebook :

“Καλωσορίζουμε τον κ. Παναγιώτη Διλμπέρη στον γαλανόλευκο πάγκο μας.

Ο παλαιός «άσσος» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι από την Τρίτη 19.1.16 ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου σε αντικατάσταση του Γιώργου Γεωργιάδη, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Προηγούμενη ομάδα του 42χρονου τεχνικού ήταν ο β’ εθνικής κατηγορίας Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου ενώ το όνομά του συνδέθηκε με την λαμπρή πορεία του Εθνικού Γαζώρου τα αμέσως προηγούμενα χρόνια μέχρι την προαναφερθείσα κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης οδήγησε τον Αγροτικό Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2013-2014 και στην ιστορική διάκριση της κατάκτησης της πέμπτης θέσης της γενικής βαθμολογίας της Football League ΟΠΑΠ 2014-2015. Το βιογραφικό του κοσμούν επίσης η σημαντική καριέρα ως τερματοφύλακας του Ηρακλή (1998-2006) και του Αγροτικού Αστέρα (2006-2010) και η επίτευξη δύο ανόδων ως προπονητής του Εθνικού Γαζώρου (2011-2013).

Ηδη ο κ. Διλμπέρης ανέλαβε τα καθήκοντά του και η πρώτη προπόνηση της ομάδας με την καθοδήγησή του διεξήχθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο γήπεδο Ν.Αγιονερίου.

Ο νέος προπονητής του Εθνικού επιφυλάχθηκε να προβεί σε δηλώσεις, επικαλούμενος την αναγκαιότητα της καλύτερης γνωριμίας με τους παίκτες και εκτίμησης της γενικής κατάστασης της ομάδας, ώστε να έχει σφαιρική γνώση πριν εκφράσει την οποιαδήποτε άποψη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected