Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στον δρόμο για τη Δράμα ο Σπάσιτς!

spasitsΗ τέταρτη μεταγραφή της Δόξας είναι επιτέλους στην τελική της ευθεία.

Ο 28χρονος χαφ (2/10/87) Στέφαν Σπάσιτς ξεπέρασε τα οικονομικής φύσης εμπόδια που υπήρχαν ώστε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Δράμα, όπου βρίσκεται από προχθές και την Δόξα. Παίκτης μέχρι πρότινος της Επισκοπής Ρεθύμνου με συνεχόμενες συμμετοχές στην κρητική ομάδα και αρκετά καλές εντυπώσεις εκεί, δέχθηκε αρκετές προτάσεις και είχε επιλογές όπου σίγουρα η καλύτερη ήταν αυτή της Δόξας. Ωστόσο και καθώς οι διοικούντες της κρητικής ομάδας δεν είχαν σκοπό να παραχωρήσουν τον παίκτη τους, έθεσαν οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσουν την συγκατάθεση τους για την μετακίνηση του.

Οι πρώτες επαφές με τον παίκτη και την Δόξα έγιναν πριν από σχεδόν δέκα μέρες. Ωστόσο καθώς τα εμπόδια ήταν αρκετά χρειάστηκε να υπάρξει αρκετή υπομονή και από τις δύο πλευρές προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή και να μην χαλάσει. Τόσο ο ίδιος ο παίκτης από την μία πλευρά όσο και ο Ανδρέας Παντζιαράς με τους διοικούντες της δραμινής ομάδας από την άλλη, ήθελαν να κλείσει η μεταγραφή αφού πρώτα ξεπεραστεί το πρόβλημα των –λογικών- οικονομικών απαιτήσεων των κρητικών. Παρότι δεν ήταν καθόλου εύκολη η περίπτωση, τελικά μόλις σήμερα το μεσημέρι ξεπεράστηκε και το τελευταίο  πρόβλημα και εκτός άλλου θέματος που θα μπορούσε να προκύψει την έσχατη ώρα, ο Στέφαν Σπάσιτς θα υπογράψει αύριο το νέο δελτίο στη Δόξα.

Παίκτης που προορίζεται για την μεσαία γραμμή, στα εξάρια και στα οχτάρια, για να ενισχύσει την κεντρική ζώνη των «μαυραετών», φέρεται σαν μια αρκετά καλή λύση, αρκεί να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται εκεί η Δόξα.

Γεννήθηκε στην Σερβία, στο Λέσκοβατς, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια η οικογένεια του ζει στα Μουδανιά της Χαλκιδικής και καθώς ο Στέφαν Σπάσιτς ουσιαστικά μεγάλωσε στην Ελλάδα, μιλάει εξαιρετικά τα ελληνικά και δεν έχει προβλήματα προσαρμογής και συνεννόησης στις ομάδες που αγωνίζεται, σαν αυτά που λογικά θα έχει κάθε ξένος παίκτης.

*sportdrama.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected