Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Στα πράσινα ο Πεταυράκης!

petavrakis-banner-metagrafi-bigΗ ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 3, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στο εξής θα αγωνίζομαι στον Πανθρακικό. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και παρουσιάζεται μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση. Έχω αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από την «οικογένεια» που έχω συναντήσει εδώ στην Κομοτηνή και θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την καινούρια μου ομάδα, προκειμένου να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Super League».

Το προφίλ του Σταύρου Πεταυράκη

Γεννημένος στη Ρόδο στις 9 Νοεμβρίου του 1992 ο Σταύρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Διαγόρου Ρόδου. Πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με τον Διαγόρα, καταγράφοντας 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας και 12 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League (8 στην κανονική διάρκεια και ακόμη 4 στα play offf ανόδου).

Τη σεζόν 2012-2013 έπαιξε σε 19 παιχνίδια για λογαριασμό του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στη Football League 2, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, 22 στον αριθμό συνολικά, με τη φανέλα του Φωστήρα στο Νότιο Όμιλο της Football League 2. Συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα, μάλιστα, να αναδειχθεί στην ετήσια ψηφοφορία του ΠΣΑΠ καλύτερος νέος παίκτης του Ομίλου.

Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ αποτέλεσε τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Κατέγραψε συνολικά 38 συμμετοχές στη Football League 2 (6ος Όμιλος) και στη Football League (Νότιος Όμιλος), τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 και 2014-2015 αντίστοιχα, βοηθώντας την ομάδα της Αθήνας να πετύχει δύο διαδοχικές ανόδους και να επανέλθει στη Super League το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος δε συμμετείχε σε κανένα επίσημο παιχνίδι.

Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην «οικογένεια» του Πανθρακικού μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα πράσινα»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected