Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από την Καλαμάτα στον Θεσπρωτό

9206c7e49b676350359d91d054e16658_XLΟ σύλλογος της Ηγουμενίτσας απέκτησε τον 27χρονο μέσο – Αγώνα δρόμου κάνει η διοίκηση για να είναι έτοιμο το δελτίο του μέχρι την Κυριακή.

Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση δόθηκε στις τάξεις του Θεσπρωτού, με την απόκτηση ενός σημαντικού «εργαλείου» στη μεσαία γραμμή για τον οποιονδήποτε προπονητή.

Ο σύλλογος της Ηγουμενίτσας απέκτησε τον Νίκο Κερμενίδη, ο οποίος προπονούνταν το τελευταίο δεκαήμερο υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Χατζηπέτρου. Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν, ο 27χρονος άσος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου με τη φανέλα της Καλαμάτας, με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 10 Ιανουαρίου, δεχόμενος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων, που στέφθηκε με νίκη.

Πλέον, ανήκει στον Θεσπρωτό, με τους ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου να κάνουν αγώνα δρόμου για την άμεση έκδοση του δελτίου του, που θα δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, στον αγώνα της Κυριακής με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

*Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected