Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Γράφτηκε ο επίλογος και ταυτόχρονα η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία…

a1b3cc55d62dfc66e429bcc59d061f13_LΜαύρη σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, αφού στην 79χρονη πορεία της ομάδας, πρώτη φορά δηλώνεται αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, μιας και ο κυριακάτικος αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι παίκτες δεν πείστηκαν να αποσύρουν τις προσφυγές και να αγωνιστούν.

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης επιβεβαίωσε τον …θάνατο της ΠΑΕ και ανέφερε ότι έχουν ενημερωθεί σχετικώς οι διοργανώτριες αρχές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μαζεύτηκαν περίπου 15.000 ευρώ αυτές τις ημέρες αλλά οι παίκτες δεν δέχθηκαν τις εγγυήσεις που ζήτησαν.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, γίνονταν προσπάθειες από την επταμελή επιτροπή-διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ώστε οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή, να τις αποσύρουν και να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς αλλιώς δεν συμπληρώνονταν ενδεκάδα, κάτι το οποίο τελικά δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να γραφτεί ο επίλογος της παρουσίας της ομάδος στο πρωτάθλημα της Football League. Σημειώνεται πως η ομάδα αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Football League καθώς η επιτροπή που συγκροτήθηκε πριν από δυο μέρες βρήκε μπροστά της «καμμένη γη», με αρκετά χρέη και μια κατάσταση που ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους για να την παλέψουν. Ως το μεγαλύτερο αγκάθι, παρουσιάζεται το γεγονός ότι χάθηκαν οι διακανονισμοί που υπήρχαν τόσο προς το ΙΚΑ όσο και στην Εφορία, αφού όπως έγινε γνωστό έμειναν απλήρωτοι για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, παρά τις διαβεβαιώσεις της παραιτηθείσας διοίκησης Πρωτοδικείου ότι τα πάντα ήταν κανονισμένα και οι πληρωμές γίνονταν κανονικά.

Αγανάκτηση και πικρία από τον κόσμο…

a977eeb7fe869ce3fed118c47cb356e3_LΑγανάκτηση και πικρία στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη δυσάρεστη σημερινή εξέλιξη.

Και δικαιολογημένα… Οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας τα έχουν βάλει με τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου που έδωσαν υποσχέσεις, αλλά αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα και το κυριότερο άφησαν καμμένη γη, έχοντας χάσει τις ρυθμίσεις σε ΙΚΑ κι εφορία, χωρίς δικαίωμα μεταγραφών και χωρίς παίκτες. Η συσπείρωση των τελευταίων ημερών δεν ήταν αρκετή για να σωθεί μια αγωνιστική ιστορία 79 ετών. Ο Ολυμπιακός Βόλου αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ μετά την “εγκληματική” διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης από το καλοκαίρι μέχρι πριν λίγο καιρό.

Οι φίλαθλοι μιλούν για οργανωμένο κατευθυνόμενο σχέδιο που έφεραν εις πέρας… Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα στιγμή είναι ψυχραιμία. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο σύλλογος πέρασε παρόμοιες στιγμές, με τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική από τον κ. Παπαλάκη, με την ετσιθελική αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες πριν τέσσερα χρόνια από τον κ. Γερουλάνο. Η πορεία της ΠΑΕ κάπου εδώ σταματάει και από αύριο, αναλαμβάνει δράση ο ερασιτέχνης για να ξαναχτίσει από το μηδέν την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Το παράδειγμα της Νίκης Βόλου είναι πολύ πρόσφατο, μιας και βρέθηκε πέρυσι τέτοια εποχή σε παρόμοια κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να μην αγωνίζεται στο εξής αλλά δεν διαλύεται κι άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο, θα αναλάβουν από τις στάχτες να τον αναγεννήσουν…

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected