Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 2-0 (photos)

DSCN0063Μία ακόμη εντός έδρας επιτυχία (η 7η φετινή) για την ΑΕ Αλεξάνδρεια, που επικράτησε 2-0 της ΑΕ Χαρίεσσας την οποία και καθήλωσε στην τελευταία θέση.

Οι “πράσινοι” χάρη σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά και στην αποτελεσματικότητα των παικτών της σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης, έφτασαν στην τελική επικράτηση και συνέχισαν το σερί των επιτυχιών μετά από την “κοιλιά” στην απόδοση της το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου (και με την ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα) πάλεψε για τους βαθμούς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση. Οι “κιτρινόμαυροι” διατύπωσαν έντονα παράπονα στον ρέφερι της συνάντησης κ. Παυλίδη, διαμαρτυρόμενοι για τρεις περιπτώσεις οι οποίες κατέληξαν σε γκολ στη συνέχεια των φάσεων.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας (δεν ξεπερνούσαν τους 40) που δεν λογάριασαν την εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία, είδαν τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών, κατέγραψαν ήδη τρεις καλές στιγμές. Αρχικά ο Λέκκας (4′) και στη συνέχεια οι Πέικος (απίστευτη ευκαιρία με το εξ επαφής σουτ που δεν βρήκε εστία στο 8′) και Λίτσι (σουτ έξω από την περιοχή) δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όπως και ο Αναστάσης (που τελευταία στιγμή πήρε θέση στην 11άδα μετά τον τραυματισμό του Πέτκου στο ζέσταμα) που σημάδεψε το δοκάρι του Κασαπίδη.

Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν και οι δύο εκ των τριών φάσεων για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στην πρώτη περίπτωση, ο ρέφερι κ. Παυλίδης υπέδειξε χέρι στο κοντρόλ του Παραστατίδη ο οποίος στη συνέχεια σκόραρε ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο βοηθός κ. Καραϊωσήφ υπέδειξε σε θέση off-side τον Θωμά Σταμάτη ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά το σουτ του Στογιάννη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή από πλευράς γηπεδούχων όταν ο Αναστάσης βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Αυτό που έψαχνε στην πρώτη ώρα του αγώνα η ΑΕ Αλεξάνδρειας το κατάφερε τελικά στο 63′ όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πέικος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα σημειώθηκε και η τρίτη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Μιχάλης Τηλκερίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μυλωνάς έκανε έξοδο η μπάλα όμως δεν βρήκε πουθενά και κατέληξε στα δίχτυα. Ο ρέφερι κ. Παυλίδης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Γραμματικού πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς ΑΕΧ.

Το γκολ που έκρινε το ρου της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν ο Λίτσι έκανε την κίνηση από τα πλάγια, “έσπασε” στον Λέκκα που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και ο επιθετικών των “πρασίνων” δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0.

Η νίκη της ΑΕΑ ήταν η 11η φετινή στο πρωτάθλημα, με τους “πράσινους” να συνεχίζουν εντυπωσιακά με την αμυντική τους λειτουργία καθώς έχουν δεχτεί μόλις 4 γκολ στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Από την άλλη πλευρά, η ήττα της ΑΕΧ ήταν η 13η φέτος, ενώ η διαφορά από την 12η θέση που δίνει σίγουρη παραμονή αυξήθηκε στους 10 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Γρηγοριάδης (88′ Νικολόπουλος Γ.), Πέικος (79′ Τζιλόπουλος), Κούκλας Π., Τσιρίδης, Κούκλας Α., Λίτσι, Μπακιρτζής (58′ Παπακωνσταντίνου), Αναστάσης, Λέκκας

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Τηλκερίδης Μ., Γκότσης, Στογιάννης, Σταμάτης Α., Τσάλμας, Κοτσογιαννίδης, Παραστατίδης, Σταμάτης Θ. (76′ Φεζουλάς), Τηλκερίδης Χ., Γραμματικός

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected