Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας 1-1

DSCN9721

Εντυπωσιακός σήμερα ο Ηλιάδης, κερδίζει δίκαια τον τίτλο του MVP του αγώνα

Πολύ καλή εμφάνιση για το Μακροχώρι, έπεσε όμως πάνω σε έναν εντυπωσιακό (και) σήμερα Γιώργο Ηλιάδη που έπιανε και τα…άπιαστα!

Στο δια ταύτα όμως, το αποτέλεσμα βόλεψε σε μεγάλο βαθμό αμφότερες τις ομάδες, καθώς Φίλιππος Μελίκης και ΑΕ Χαρίεσσας συνέχισαν με ήττες στην 17η αγωνιστική και έτσι η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, που αγωνίστηκε σήμερα με 11 ποδοσφαιριστές και στα 90 λεπτά του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε ασφυκτικά τον Αχιλλέα και έχασε τουλάχιστον έξι κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όμως τόσο η κλάση του Ηλιάδη όσο και η αστοχία συνετέλεσαν ώστε το Μακροχώρι να πετύχει ένα μόλις τέρμα στην αναμέτρηση, να δεχτεί την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να ηττηθεί στο 90+1′ αν ο Χαρίσης δεν έκανε την επέμβαση του αγώνα σε κοντινή προβολή του Γιαμαλίδη.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα για το Μακροχώρι, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Πίκος βγήκε από τα πλάγια, έκανε τη σέντρα προς τη μικρή περιοχή και ο Κωτσόπουλος που κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 9ο φετινό τέρμα του νεαρού χαφ, που διανύει μία από τις πιο παραγωγικές του χρονιές.

DSCN0051

Τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Κώστας Κωτσόπουλος

Η επιθετικότητα και η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στη συνέχεια, με τον Αχιλλέα (που αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς) να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Τρεις διαδοχικές πολύ καλές στιγμές με τους Κωτσόπουλο, Σαρκατζή και Πίκο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους “ασπρόμαυρους”, με τον Ηλιάδη να λέει όχι σε ισάριθμες περιπτώσεις!

Ωστόσο ο Αχιλλέας βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39′ όταν ο Βακαλίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπράτσης έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο επερχόμενος Παρθενόπουλος επίσης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος και στο 67′ ο Σαρκατζής έχασε τεράστια ευκαιρία εξ επαφής, με τον Ηλιάδη να αποκρούει ενστικτωδώς απλώνοντας το σώμα του μπροστά στη γραμμή του τέρματος.

Στο 74′ ήταν η σειρά του Αχιλλέα να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Χαρίση αυτή τη φορά να λέει όχι στο τετ-α-τετ του Παρθενόπουλου ενώ στο 84′ ο Κωτσόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, όταν η μπάλ πέρασε ελάχιστα άουτ στο πλασέ εξ επαφής.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, μια ισοπαλία που είναι η πρώτη εντός έδρας για το σύνολο του Μάκη Γιαννόπουλου. Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η τρίτη μοιρασιά για τον Αχιλλέα εκτός έδρας, με τους “κυανόλευκους” να φτάνουν για πρώτη φορά φέτος στην 7η θέση της βαθμολογίας, επωφελούμενοι βεβαίως και από την ισοβαθμία με τους Κεραυνό Επισκοπής και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Χατζιαρίδη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταματίου, Πέγιος, Σερασκιέρης Δ., Δημοσθένους, Φωτόπουλος, Τσακαλίδης, Σαρκατζής, Φιλιππίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Γκέτσος, Βακαλίδης, Στογιάννης Γ. (73′ Ψαθάς), Μπράτσης, Σαμαράς Τ., Στογιάννης Ρ. (65′ Ρώσιος), Γιαμαλίδης, Παρθενόπουλος (90+1′ Τσακίρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected