Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΦΑΣ Νάουσα 0-3 (photos)

DSCN9848Μία ακόμη νίκη από αυτές που θεωρούνται καθοριστικές για την επίτευξη των φετινών του στόχων, πέτυχε ο ΦΑΣ Νάουσα στη δύσκολη έδρα του Αράχου.

Οι “κυανόλευκοι, με διαστήματα πολύ καλής απόδοσης, έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Ποντιακής Νεολαίας και διατήρησαν τα κεκτημένα 9 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Τα τρία τέρματα του ΦΑΣ ήρθαν να προστεθούν σε μια σειρά από πολύ αποτελεσματικές εμφανίσεις της ομάδας και μάλιστα στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς, οι “κυανόλευκοι” έχουν σημειώσει 8 γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Χρήστου Υφαντίδη πάλεψαν για το αποτέλεσμα κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα, έπαιξαν πολύ δυνατά και με πολύ πάθος ωστόσο όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν, σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό σήμερα Ιωακειμίδη που έπαιξε με τη σειρά του καθοριστικό ρόλο για το “τρίποντο” του ΦΑΣ.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ενώ την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, υποδεχόμενη τον Ατρόμητο Διαβατού στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία που παρέδωσε τη μπάλα στον ρέφερι κ. Μαρόπουλο πριν την έναρξη του αγώνα (σκηνή βγαλμένη από το Champions League…) αλλά και το πόσο εντυπωσιασμένος έμεινε ο ανταποκριτής του metrosport στον Άραχο από τη γενικότερη ατμόσφαιρα αλλά και την υπόκρουση της ποντιακής μουσικής, σήμα κατατεθέν άλλωστε των γηπεδούχων.

 

Το “φιλμ της αναμέτρησης

7′ Δυνατό σουτ του Λαμπριανίδη από το ύψος του πέναλτι, σε ετοιμότητα ο Βρεττός.

9′ Αποτελεσματική παρέμβαση του Τόζογλου στην εκτέλεση φάουλ του Σαρηγιαννίδη

16′ Η σειρά του Ιωακειμίδη να βρεθεί σε ετοιμότητα μετά τη σέντρα του Ευγένη Κίτσα.

32′ ΓΚΟΛ! Ασίστ “πάρε-βάλε” του Λαμπριανίδη για τον Συμπεθέρη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βρεττό (0-1)

34′ Δυνατό σουτ του Τζέπη, εντυπωσιακή απόκρουση του Ιωακειμίδη.

40′ Σέντρα του Καφέ σε πλάγια θέση, σουτ του Συμπεθέρη σε ετοιμότητα και πάλι ο Βρεττός.

48′ Σουτ του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, απέκρουσε ο Βρεττός και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

53′ Πολύ καλή στιγμή με τον Κώστα Κίτσα για τους γηπεδούχους, το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ

63′ ΓΚΟΛ! Σέντρα σουτ του Αβραμόπουλου, η μπάλα βρήκε στον Τόζογλου και ξεγέλασε τον Βρεττό (0-2)

69′ Μια ακόμη καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κίτσα για την Ποντιακή Νεολαία, μπλόκαρε ο Ιωακειμίδης.

87′ ΓΚΟΛ! Ωραία ατομική προσπάθεια του Αβραμόπουλου στον άξονα, το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε αρχικά από τον Βρεττό αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

DSCN9851 DSCN9849

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλα.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου :  Βρεττός, Κίτσας Λ., Τόζογλου (78’ Μουταφίδης), Μαγγανάρης, Τζέπης, Πιπιλιάρης, Νουσιόπουλος, Σκούρα, Δεμπρόπουλος (69’ Καϊρακλίδης), Κίτσας Ε., Αραμπατζής (52’ Κίτσας Κ.)

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος (69’ Βλαχοδήμος Ζ.), Ζούρκος, Ηλιάδης (83’ Τασιώνας), Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι (46’ Πατατούκας), Λαμπριανίδης, Καφές, Συμπεθέρης.

*Ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected