Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύδνα Κίτρους 0-3

DSC04338Πέρασμα για την Πύδνα από τη Νεοκαισάρεια στο ντέρμπι της Πιερίας με σκορ 3-0 για την ομάδα του Κίτρους.

Στο πρώτο μέρος τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για τους φιλοξενούμενους που είχαν απέναντι τους μια ισάξια ομάδα αφού οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη πάλευαν στα ίσια το παιχνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Ταταρίδη.

Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους όμως αφού η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 38΄ο Βασιλειάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε πολύ καλή κεφαλιά του Δήμα.

Στο 42΄έγινε το 0-1 για την Πύδνα όταν σε στημένο έξω από την περιοχή του Αχιλλέα η μπάλα κόντραρε και πέρασε στον Κωτσιόπουλο που ήταν στο 2ο δοκάρι κι αυτός με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το 2ο γκολ πριν το ημίχρονο, έφτιαξαν φάσεις και σε μια από αυτές ο Ηλιάδης έβγαλε με το κεφάλι τη μπάλα επάνω από τη γραμμή της εστίας της ομάδας του.

Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της Πύδνας μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ταταρίδη και πλάγια, μετά από σέντρα του Νάκα.

Στο 60΄ο Σαβελίδης πέρασε τη μπάλα επάνω από τον Βασιλειάδη που πολύ σωστά βγήκε μακριά από την εστία να μπλοκάρει τον επιθετικό της Πύδνας και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αχιλλέα και κατέληξε άουτ.

Στο 60΄ανατράπηκε ο Τσιούνης από τον Ηλιάδη μέσα στην περιοχή και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γκορτσίλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πετρουζέλλης και έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Όττα με προσωπική ενέργεια σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης ): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Ηλιάδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Μιχαηλίδης, Ζαχαράκης, Νάκας, Κωτσιαρίδης

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος) : Ταταρίδης, Γελαδάρης, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δήμας, Πετρουζέλλης, Σαβελίδης, Μακράκης, Τσιούνης, Κυπαρίσσης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected