Super League 1

Super League – Στον Παναθηναϊκό και ο αδελφός!

1463712_FULL-LNDΔημοσίευμα από την Γερμανία αποκάλυψε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φεύγει από την Στουτγάρδη για τον Παναθηναϊκό και οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν το deal να έχει ολοκληρωθεί και ο νεαρός κίπερ να εντάσσεται άμεσα στους πράσινους. 

Ο Παναθηναϊκός αν υπάρχει μια θέση που δεν έχει πρόβλημα είναι αυτή του γκολκίπερ με την παρουσία του Στιλ ως βασικού. Δημοσίευμα από την Γερμανία όμως και συγκεκριμένα του Kicker ανάφερε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που αγωνίζεται ως γκολκίπερ στην Στουτγάρδη και είναι αδερφός του Παναγιώτη φεύγει από τον Γερμανικό σύλλογο για να τον ακολουθήσει στο τριφύλλι.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον 21χρονο γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων και την Ελπίδων της Γερμανίας έχει κλείσει και άμεσα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ενταχθεί στο ρόστερ του τριφυλλιού. Το σκεπτικό των πράσινων είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα νεαρός γκολκίπερ ο οποίος έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης καθώς το καλοκαίρι ο Κοτσόλης θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected