Γ Εθνική / Τοπικά

Αποκλεισμός του ΟΦΗ στο Κύπελλο, χάθηκε ο Μητρόπουλος!

12074849_1221983117828850_5458146393479124152_nΟ Ρούβας πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 1-0, του ΟΦΗ που υπέστη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, σε ένα ματς που μπήκε με ύφος… μπλαζέ και την…πάτησε.

Εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΗ βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ αφού στο ματς με τον Ρούβα, που συνεχίστηκε από το σημείο που διακόπηκε την περασμένη Τετάρτη, γνώρισε μία ήττα – σοκ και ντροπή με 1-0, αφού το σκορ δεν άλλαξε σε σχέση με τα λίγα λεπτά που παίχτηκαν πριν μία βδομάδα.

Για την ομάδα της Γέργερης το χρυσό γκολ έβαλε την περασμένη Τετάρτη στο 8ο λεπτό ο Ξημεράκης.

Για τον ΟΦΗ δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτόν τον ταπεινωτικό αποκλεισμό. Πλέον από αύριο που αναλαμβάνει ο Νιόπλιας το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, που είναι και ο κύριος στόχος βέβαια, αλλά και πάλι η ψυχολογία πέφτει στα… τάρταρα αφού υπέστη μία ακόμα «μαχαιριά» στο πρεστίζ του…

Πολύ κρύο στην Γέργερη αλλά ευτυχώς όχι ομίχλη όπως την περασμένη Τετάρτη…. Ελάχιστος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο…

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, μαζί με το Νίκο Κουνδουράκη και το Λευτέρη Πουπάκη είχαν την τεχνική καθοδήγηση του ΟΦΗ στο παιχνίδι καθώς ο Γιώργος Βλαστός παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του, με υψηλό πυρετό, λόγω βαριάς ίωσης που έχει..

 

 

Συνθέσεις

Ρούβας: Χωματάς, Συντιχάκης, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, Μερτίρι, Ντούμος, Αμπντουραχμάνι (90′ Ερέκι), Μυλωνάς, Καστελιανάκης. Οικονομόπουλος (71′ Μαρκάκης)
ΟΦΗ: 
Δασκαλάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Ραπτάκης, Κιάσσος, Κουσίδης (84′ Σακλαμάκης), Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Πόποβιτς (46′ Περογαμβράκης), Μαρτσάκης

Χάθηκε ο Μητρόπουλος

1221218Το εξωτερικό επέλεξε ο Παύλος Μητρόπουλος καθώς ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Ο μεγάλος στόχος του ΟΦΗ για την μεσαία γραμμή δεν θα κατηφορήσει στο Ηράκλειο καθώς σήμερα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ήδη ο 25χρονος αμυντικός μέσος έχει προτάσεις από Ιταλία και Καζακστάν όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Παρότι ο πρώην μέσος του Πανιωνίου είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ, η επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά και το ότι δεν ήθελε να παίξει στην Γ Εθνική ήταν τελικά οι παράγοντες που υπερίσχυσαν του ενδιαφέροντος της πρότασης.

*gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected