Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – “Ψήνεται” ανταλλαγή Ατζαγκούν με Βιγιαφάνιες, πατάει Ελλάδα ο Φερέιρα!

ÁÔÆÁÃÊÏÕÍ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÍÉÊÇ ÂÏËÏÕ AJAGUN  PANATHINAIKOS - NIKI VOLOU (SUPERLEAGUE 2014-2015)Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τα ανταλλάγματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Παναιτωλικό για την απόκτηση από τώρα του Βιγιαφάνιες.

Τα οποία περιλαμβάνουν και «πράσινους» παίκτες. Μιλάνε για Ατζαγκούν, Χουχούμη και άλλους. Όσοι γράφουν κάτι τέτοιο πρέπει να ήρθαν στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες.

Διαφορετικά θα ήξεραν πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ο Κωστούλας να βάλει στην κουβέντα τέτοιο ενδεχόμενο. Πόσο μάλλον να δεχτεί συμφωνία απόκτησης παίκτη με δανεισμό ή άλλο τρόπο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι απόφαση θα πάρει για τον Βιγιαφάνιες. Εκείνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι ότι στην περίπτωση που πει «ναι» στην άμεση μετακίνηση του παίκτη, τα ανταλλάγματα θα είναι μόνο οικονομικά. Δανεικούς μπορούν να πάρουν άλλες ομάδες.

Και τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, θα δούμε (όπως πάντα) πολλές τέτοιες μετακινήσεις…

Φτάνει το βράδυ ο Φερέιρα!

osmar-ferreyraΑπόψε το βράδυ, πρόκειται να φτάσει στο Αγρίνιο ο Φερέιρα, ο οποίος… πέταξε από την Αργεντινή με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Από το μεσημέρι της Τρίτης το AgrinioSports.gr σας ενημέρωσε για τον Αργεντίνο άσο ο οποίος αναμένεται να είναι η 3η μεταγραφή του Παναιτωλικού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τους Κριστιάνο και Αλεξίεβιτς.

Ο Φερέιρα μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» όπου αναμένεται το μεσημέρι. Από εκεί θα πάρει οδικώς τον δρόμο για το Αγρίνιο, όπου το βράδυ θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Πιθανότατα την Πέμπτη θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του και το Σάββατο θα δεί από τα επίσημα για πρώτη φορά την νέα του ομάδα κόντρα στην Καλλονή. Ο Φερέιρα είναι σε αγωνιστική απραξία για περισσότερο από ένα μήνα, όμως το θετικό για τον Μαντζουράκη είναι πως όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με τον Ρίβερ Πλέιτ!

*agrinio-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected