Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Στα πράσινα ο Μπιτάνγκ

9998Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κλάρενς Τζούνιορ Μπιτάνγκ. 

Ο 23χρονος (2/9/1992) μεσοεπιθετικός από το Καμερούν ξεκίνησε την καριέρα του στην Astres FC (2010 – 2011, 25 συμμετοχές, 11 γκολ), ακολούθησαν η Buriram FC (2011 – 2012, 62 συμμετοχές, 30 γκολ), η Chainat (2012 – 2013, 30 συμμετοχές, 14 γκολ), ο Πανηλειακός (2013 – 2014, 34 συμμετοχές, 12 γκολ) και ο Ολυμπιακός Βόλου (2014 – Ιανουάριος 2015, 30 συμμετοχές, 5 γκολ).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων», ο Κλάρενς Μπιτάνγκ μίλησε για την εντύπωση που του προκάλεσε η νέα του ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν αγωνίστηκε στο «Δημήτρης Κοντικάκης» ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, κερδίζοντας μάλιστα και ένα πέναλτι!

866bc6bcb521ad1a4015547d1ce4db96_L«Οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα ακούν συνεχώς θετικές πληροφορίες για τον Αγροτικό Αστέρα και παραδέχομαι ότι όταν ήρθα πέρσι να παίξω εδώ μου άρεσαν πολλά πράγματα. Πρώτον οι φίλαθλοι, οι οποίοι έδειχναν ότι αγαπούν πολύ την ομάδα, επίσης το γήπεδο που είναι μικρό σαν κλουβί και φυσικά η πόλη, η Θεσσαλονίκη, η οποία είναι πανέμορφη. Όταν με προσέγγισαν οι διοικούντες του συλλόγου δεν είχα ενστάσεις, αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι εντυπωσιάστηκα από το πάθος τους για τον Αστέρα και το πόσο αποφασισμένοι είναι να τον μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο. Για μένα η συμπεριφορά τους ήταν κίνητρο και έμπνευση για να γίνω παίκτης του Αγροτικού Αστέρα»

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει ήδη πολλά γκολ στο βιογραφικό του και πλούσια εμπειρία, έχοντας μάλιστα κατακτήσει με τη Buriram FC το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και Λιγκ Καπ στην Ταϊλάνδη! Με αυτά τα «εφόδια» και έχοντας συμπαραστάση από τους ικανότατους συμπαίκτες του, ο Κλάρενς Μπιτάνγκ δηλώνει σίγουρος ότι ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

«Η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εδώ είναι εφικτό να υπάρξει μεγάλη βελτίωση στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι υποχρεωμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνω τους φιλάθλους μας χαρούμενους και ειλικρινά πιστεύω ότι ως ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα θα μπορέσω να εκπληρώσω το όνειρο μου, να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected