Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας 3-1

DSCN0004

Νίκη “χρυσάφι” για την ΑΕ Χαρίεσσας, που μετά από πολύ καιρό, σκαρφάλωσε στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου (φωτ) ήθελε περισσότερο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και κόντρα στον νεανικό Αχιλλέα, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι “κυανόλευκοι” παρουσιάστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, μια 11άδα που μετά βίας ξεπερνούσε σήμερα τα 19 χρόνια! Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά άλλωστε βασίζεται φέτος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και σήμερα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία (δεδομένης και της απουσίας βασικών παικτών κυρίως λόγω τραυματισμού) να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ψαθά. Μετά το κόρνερ του Μπράτση, ο Κασαπίδης απέκρουσε με γροθιές, ο Παραστατίδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας γέμισε στη μεγάλη περιοχή και ο νεαρός παίκτης του Αχιλλέα με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 όμως όπως διαμορφώθηκε λίγο πριν το 10λεπτο δεν κράτησε για πολύ και στο 20′ ο πρώην παίκτης του Αχιλλέα, Λευτέρης Γραμματικός ισοφάρισε για την ομάδα του. Το τέρμα του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή ήταν εξαιρετικής έμπνευσης, καθώς το σουτ που επιχείρησε από τα 30 περίπου μέτρα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ηλιάδη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 32′ ήρθε και η ανατροπή στο σκορ όταν ο Παραστατίδης έκανε τη σέντρα και από το σημείο του πέναλτι ο Παύλος Τσάλμας με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά στη συνέχεια και δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο το γκολ που ουσιαστικά έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 72′ και πάλι με “δράστη” τον Γραμματικό, ο οποίος έφτασε αισίως τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε πως με τη φανέλα της ΑΕΧ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο 15χρονος μέσος Δημήτρης Τσιαούσκογλου, που αποκτήθηκε από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ενώ για τον Αχιλλέα την πρώτη του συμμετοχή κατέγραψε o Θανάσης Μάρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Τηλκερίδης Μ., Γκουντάρας, Γκότσης, Σταμάτης Α., Κοτσογιαννίδης, Στογιάννης, Σταμάτης Θ. (70′ Τσιαούσκογλου), Γραμματικός (82′ Παμπουχίδης), Τσάλμας (76′ Διτσόλας Π.), Παραστατίδης.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης, Μπογιατζόγλου, Στογιάννης Ρ., Μπράτσης, Στογιάννης Γ., Γιαμαλίδης (46′ Μάρας), Σαμαράς Τ., Ψαθάς, Παρθενόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected