B ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-2 (photos)

IMG_6903Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Δημοτικό Γηπέδου Μέσης, ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε τους “βυσσινί”, που ήθελαν τη νίκη ώστε να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως δεν κέρδισε σήμερα η ουραγός Δόξα Νάουσας. Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 77′ ωστόσο ο Αγροτικός Αστέρας (αν και με παίκτη λιγότερο) έφτασε στην ισοφάριση και με το σημερινό 2-2 έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

4′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Ζέρβα από τα 30 περίπου μέτρα, η μπάλα κατέληξε στο δεξί “παραθυράκι” του Δίντση.

12′ Σουτ του Εμμανουλίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

IMG_684928′ Σέντρα σουτ του Χειμωνίδη, μπλόκαρε την τελευταία στιγμή ο Δίντσης πριν βρει τη μπάλα ο αφύλακτος Εμμανουλίδης.

29′ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, το σουτ όμως που δοκίμασε ο Φεζουλάς από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Μαυρίδης σε κόρνερ.

31′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χειμωνίδη, με την αιτιολογία ότι έβρισε τον πρώτο βοηθό.

36′ Εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλο η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών

41′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον Φίλιππο, ο Φεζουλάς με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1–1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

46′ Σουτ του Χασάν, απέκρουσε ο Μαυρίδης σε κόρνερ.

47′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Ραφαήλ Πάτρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά στο πρώτο δοκάρι, χτύπησε στον Κουβατσίδη και κατέληξε στα δίχτυα (2-1)

58′  Εκτέλεση του φάουλ για τους φιλοξενούμενους, στην πορεία της μπάλας ο Αντωνιάδης, αλλά η κεφαλιά που δοκίμασε αυτή πέρασε άουτ.

IMG_686777′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου, ο Δίντσης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, στην πορεία της βρέθηκε ο Εμμανουλίδης και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (2–2).

89′ Πλασέ του Παπαδόπουλου από καλή θέση μόλις άουτ.

90+1′ Ωραία ατομική ενέργεια του Αντωνιάδη που έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, πέρασε δύο αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από δεξί δοκάρι του Δίντση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ (Χρήστος Μανσούρ): Δίντσης, Μπαλτζής ΑΘ., Μυλωνάς Κ., Πάτρας Κ., Νούρης Σ, Γιαννόπουλος (24′ Φεζουλάς), Νούρης Ι., Πάτρας Ρ., Βασιλείου, Καμπούρης, Χασάν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευάιδης (59′ Παυλίτσας),  Ζέρβας, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης (72′ Κοντογιάννης),  Τσιλώνης (59′ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρής.

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected