B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Ακαδημία Βέροιας 2-3

P1170136

Συνεχίζει το σερί των νικηφόρων αγώνων η Ακαδημία Βέροιας, που πέρασε και από τη Μαρίνα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές και το σημερινό “ροζ φύλλο” ήταν το τέταρτο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα. Οι 31 βαθμοί διατηρούν τους “βυσσινί” στο -4 από την δεύτερη προνομιούχο θέση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη μάχη.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΜ παραμένει για παραπάνω από έναν μήνα χωρίς νίκη (τελευταία στις 13/12 στη Μέση) και η διαφορά των 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, δεν επιτρέπει τον οποιονδήποτε εφησυχασμό. Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου πάλεψε για το αποτέλεσμα, ισοφάρισε δύο φορές το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η κούραση αλλά και οι πολλές λύσεις που διέθεταν οι φιλοξενούμενοι, επέφεραν τελικά την 9η φετινή ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό, με ένα εκπληκτικό σουτ του Αργυρόπουλου από τα 30 μέτρα, που κατέληξε στο “Γ” της εστίας. Οι “οράνιε” ισορρόπησαν στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 32′ με τον Δήμου ωστόσο έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Μάριος Αργυρόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκότση και με το 2-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν στροφές και στο 73′ πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα, όταν ο Αργυρόπουλος έκανε την επέλαση από αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Πορφύρη, οποίος διαμόρφωσε το τελικό όπως αποδείχτηκε 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Προδρόμου, Αδαμίδης, Γκότσης, Δραγουμάνος, Πουτακίδης, Δήμου, Μπόφτσης, Κερσενίδης, Ματάτης, Σαρμπίνος (72′ Παπαδόπουλος), Μισαηλίδης.

Ακαδημία Βέροιας : Κούβαρος, Γαβριηλίδης (65′ Μούτσα), Ταρατσίδης, Μπούγκαρτσιτς, Αργυρόπουλος, Μπρανιώτης, Απαζίδης (68′ Πορφύρης), Σοφιανίδης, Κούβαρος, Παπαδόπουλος, Γκιουλέκας (46′ Γκαλαΐτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected