Ποδόσφαιρο Κόσμος

Προκαλούν (το λιγότερο…) ίλιγγο τα ποσά για την αμοιβή του Γκουαρδιόλα!

guardiolaΟ Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη περίοδο. Προφανώς για να βάλει την υπογραφή του, οι οικονομικές του απολαβές θα ήταν σίγουρα… υψηλές.

Βέβαια το «υψηλές» είναι ένας όρος που δεν περιγράφει ακριβώς την έκταση των χρημάτων με τα οποία θα αμειφθεί ο Καταλανός προπονητής, όπως και το μπάτζετ που θα διαχειριστεί.

Κάποιες εφημερίδες αναφέρουν πως «κόκκινοι διάβολοι» και «μπλε» επιχείρησαν την τελευταία στιγμή να τον μεταπείσουν, ωστόσο το Sky Sports αναφέρει πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο.

Οι σημερινές απολαβές του στη Μπάγερν έφταναν τα 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από του χρόνου θα αμείβεται μεταξύ 20-28 εκατομμυρίων ετησίως!

Εκτός αυτού, το καλοκαίρι θα έχει στη διάθεσή του να διαχειριστεί ένα «φτωχό» μπάτζετ, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Ευρώπης!

Να σας θυμίσουμε πως τα ονόματα του μέσου της Γιουβέντους Πολ Πογκμπά και του αμυντικού της Έβερτον Τζον Στόουνς είναι υποψήφια για του χρόνου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected