Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισχύει η εξωπραγματική πρόταση στον Νεϊμάρ και δεν είναι από τη Ρεάλ!

neymar3Ο πατέρας του Νεϊμάρ αποκάλυψε πως υπάρχει σύλλογος που προσέφερε 144.400.000 λίρες για τον Νεϊμάρ και πως αυτός δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Πίσω από την πρόταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη “Sun”.

Ο Νεϊμάρ αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες που κυκλοφορούν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο και ο πατέρας του θέλησε να “βάλει φωτιά” στη Μπαρτσελόνα αλλά και σε επίδοξους αγοραστές του μέσα από δηλώσεις του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε δικαστήριο (αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή ο γιος του) είπε σε δικαστή πως υπάρχει σύλλογος που προσέφερε το αστρονομικό ποσό των 144.400.000 λιρών για να τον αποκτήσει, χωρίς πάντως να ονοματίσει το σύλλογο.

Το μόνο που ξεκαθάρισε είναι πως η πρόταση δεν προέρχεται από την μεγάλη αντίπαλη της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, με την “Sun” να ισχυρίζεται μέσω σημερινού δημοσιεύματος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του 23χρονου στράικερ αλλά στο παιχνίδι βρίσκονται και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected