Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-0 (photos)

Μετριότατο παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με την κάτω του αναμενόμενου εμφάνιση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, δεν επέτρεψε στον κόσμο να παρακολουθήσει ένα ποιοτικό παιχνίδι, αντάξιο της μέχρι τώρα εικόνας αμφότερων των αντιπάλων στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι”, χάρη σε ένα τέρμα του Γιώργου Λέκκα στο 28ο λεπτό της συνάντησης, πήρε το τέταρτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ ήταν “ψυχή τε και σώματι” στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, εξ ου και το rotation στο αρχικό σχήμα από πλευράς Λευτέρη Κελεσίδη.

DSCN9600Λιγοστός ο κόσμος στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, λιγοστές και οι φάσεις στις δύο εστίες. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το γεγονός πως στην πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε και το γκολ της αναμέτρησης. Ο Λίτσι κινήθηκε ωραία από τη δεξιά πλευρά, έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Λέκκας που μπήκε με φόρα στη μεγάλη περιοχή έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν τέσσερα λεπτά αργότερα, την κεφαλιά όμως του Μπουκλά μετά το κόρνερ του Λευτέρη Κίτσα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μυλωνάς.

Αυτές ήταν και οι ουσιαστικές συγκινήσεις στο πρώτο μέρος, μια εικόνα που παρουσιάστηκε και στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να φτάνει απειλητικά στην εστία του Μυλωνά, εκτός από ένα καλό σουτ του Σπύρου Κίτσα και μια κεφαλιά από καλή θέση του Λαδά. Οι απουσίες των Γιώργου Κίτσα (τιμωρημένος), Χρήστου Ζωγράφου, Διαμαντή Λαδά και Σπύρου Κίτσα (έμειναν στον πάγκο) ήταν εμφανείς για τους “ασπρόμαυρους” στο πρώτο μέρος, που υπέστησαν την 7η φετινή τους ήττα, παρέμειναν όμως στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια συνέχισε το σερί όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, διατήρησε το παθητικό των τεσσάρων τερμάτων εντός έδρας (η δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα) και αν καταφέρει να πάρει το (δύσκολο ομολογουμένως) “διπλό” το άλλο Σάββατο στο Αγγελοχώρι, θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 3 βαθμούς!

Να σημειώσουμε πως με τους “πράσινους” αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Σωτήρης Αρβανίτης, που αποκτήθηκε από τη Δόξα Επισκοπής και για τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Φεζουλάς, που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην ΑΕ Χαρίεσσας.

DSCN9543 DSCN9544

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Γρηγοριάδης, Μπακιρτζής (78′ Αρβανίτης), Πέικος, Τσιρίδης, Λίτσι, Κούκλας Α., Λέκκας (88′ Νικολόπουλος Γ.), Αναστάσης (79′ Τζιλόπουλος), Παπακωνσταντίνου

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Βασιλείου, Μπουκλάς, Καρατάσος, Χαρισούδης, Κίτσας Β., Κίτσας Λ., Κίτσας Ν. (46′ Κίτσας Σ.), Μπεκτάς, Χριστοφόρου (46′ Ζωγράφος), Φεζουλάς (46′ Λαδάς).

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected