Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού 0-0 (photos)

DSCN9702

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, με τις δύο ομάδες να διατηρούν τις θέσεις τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Για τους φιλοξενούμενους μάλιστα αυτή ήταν η 9η φετινή ισοπαλία, μία εντυπωσιακή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως η Ποντιακή Νεολαία που ακολουθεί στον σχετικό πίνακα, έχει περίπου τις μισές (5)!

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, που για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους (ένεκα της ελάχιστης βαθμολογικής σημασίας), είχε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο όταν και κατέγραψε αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του ΓΑΣ.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Αυτές όμως δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη, τόσο λόγω της αστοχίας όσο και του Δημήτρη Αντιφάκου που τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις αποσόβησε την εστία με τις επεμβάσεις του, όπως έχει πράξει άλλωστε στα περισσότερα παιχνίδια του ΓΑΣ φέτος. Οι “κιτρινόμαυροι” περιορίστηκαν σε πιο αμυντικό ρόλο στο διάστημα αυτό, ωστόσο μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Σπανό και Πέτγαζλη.

Από το 35′ περίπου και έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Δύο φορές ο Ευγένης Κίτσας και από μία οι Σκούρα, Τόζογλου και Δεμπρόπουλος δεν κατάφεραν να χριστούν σκόρερς, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 88′ όταν ο Ευγένης Κίτσας εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά που έπιασε ο Πιπιλιάρης, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αντιφάκου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Νησελίτη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Δεμπρόπουλος (79′ Καϊρακλίδης), Κίτσας Λ., Αραμπατζής, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος (66′ Κίτσας Κ.), Τζέπης, Πιπιλιάρης, Κίτσας Ε., Σκούρα.

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Μποζίνης Κ., Μισαηλίδης, Πρόιος, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Τριανταφυλλίδης (46′ Σιδηρόπουλος Β.), Πέτγαζλης (89′ Μποζίνης Π.), Σπανός, Σπυρίδης (68′ Καψάλης).

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected