Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-0

12650436_10206552163346154_1659408646_n

Μεγάλης σημασίας νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας, που ξέφυγε πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση και πλέον κοιτά μόνο προς τα πάνω!

Οι “κιτρινόμαυροι”, με περίσσιο άγχος όπως είναι φυσιολογικό, πάλεψαν για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν το τέταρτο φετινό “ροζ φύλλο”. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 38′ ένας πρώην “Ροδοχωρίτης” και συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαλεξίου, ο οποίος εντάχθηκε στους “κιτρινόμαυρους” την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΓΑΣ πραγματοποίησε τη χειρότερη του εμφάνιση επί ημερών Δημήτρη Χαλκιά. Ασύνδετος, “χλωμός” και χωρίς νεύρο στο παιχνίδι του, ηττήθηκε φυσιολογικά από μια ομάδα που ήθελε σαφώς περισσότερο τη νίκη. Αν αναζητήσει κανείς μια ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι, θα δυσκολευτεί να την ανακαλύψει, δείγμα της μετριότατης εμφάνισης των “κυανοκίτρινων”.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς πως θα έδιναν τα πάντα για τη νίκη και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να απειλήσουν τα καρέ του Θεοδοσιάδη. Κι αφού προειδοποίησαν με ακόμη ένα πρώην του ΓΑΣ (Λευτέρη Γραμματικό), έφτασαν στο γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα. Ο Κοτσογιαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νίκος Παπαλεξίου πήδηξε σε σωστό χρόνο μέσα στην περιοχή του Θεοδοσιάδη και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Ίδια η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στους αντιπάλους και να προσπαθούν στην κόντρα για το δεύτερο γκολ. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα πλησίασαν στο 2-0 αλλά τόσο ο Τσιαούσκογλου (παρθενική εμφάνιση του νέου αποκτήματος από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου) όσο και ο Παραστατίδης‘, στην πιο μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ) δεν μπόρεσαν να χριστούν σκόρερς.

Τα τελευταία 10 λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την ΑΕΧ να κοιτά περισσότερο να διασφαλίσει το υπέρ της σκορ, εξ ου και οι συνεχόμενες αλλαγές από τον Γιάννη Χατζηαθανασίου.

Να σημειώσουμε πως το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο φετινό για τον ρέφερι της συνάντησης Δημήτρη Μαλούτα, ο οποίος επέστρεψε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Βοηθοί του κ. Μαλούτα ήταν οι κ.κ. Καραϊωσήφ και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Τηλκερίδης Χ., Γκότσης, Παπαλεξίου Ν., Σταμάτης Α., Στογιάννης (75′ Παμπουχίδης), Σταμάτης Θ. (90′ Τσιαούσκογλου), Κοτσογιαννίδης, Γραμματικός, Τσάλμας (87′ Γκουντάρας), Παραστατίδης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Κοτζαχρήστος, Μάραντης (46′ Κουλιανίδης), Τσαγκεράς, Γιάτσος, Μπράτσης, Ρίσσου, Ίντος (82′ Θεοδοσιάδης), Μπάκανος (67′ Κακούδης Χ.), Παπαδής, Κακούδης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected