Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – Νίκη Αγκαθιάς 1-0

12299243_1038195132898115_3865214186380361913_n

Νίκη – ανάσα για τον Μακεδονικό, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Απόστολου Καλαμπούκα έπαιζε ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όταν έμαθαν τη νίκη του Αλιάκμων Νησελίου στο Νησί κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Σε αντίθετη περίπτωση, οι “πράσινοι” έμπαιναν σε σοβαρές περιπέτειες, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει πως και τώρα θα πρέπει να επαναπαυθούν.

Από την άλλη πλευρά, η ήττα της Νίκης την άφησε αρκετά πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και στις επόμενες 7 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κάνουν μεγάλο ντεμαράζ για να καλύψουν τη διαφορά. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα άτυχη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά λίγο η ατυχία λίγο ο εντυπωσιακός σήμερα Διακόπουλος, δεν άφησαν τα περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Μακεδονικός αγωνίστηκε με έναν ανεξήγητο εκνευρισμό, που δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει σωστά στον αγωνιστικό, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν δύο φορές με τον Ματσούκα και ισάριθμες με τον Γιάννη Γατόπουλο, ενώ ακυρώθηκε γκολ του πρώτου, με υπόδειξη off-side.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι ρόλοι άλλαξαν, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 57′ πήραν προβάδισμα στο σκορ από τα 11 βήματα, ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσαλαμπάνας και εκτέλεσε ο ίδιος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έκλεισαν καλά τους χώρους προς τα καρέ του Διακόπουλου και μετέφεραν το άγχος και τον εκνευρισμό στους αντιπάλους, που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν για την ισοφάριση.

Το τελικό 1-0 επισφράγησε τις προσπάθειες του Μακεδονικού για την πολύτιμη νίκη, ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμη για την οριστική παραμονή. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” θα διεκδικήσουν όλες τις πιθανότητες για την άνοδο, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τα δικά τους πόδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Διακόπουλος, Τσιλιόπουλος, Παπαδόπουλος Α. (46′ Τσαλαμπάνας), Πάλα, Αποστόλου, Μαυρίδης, Γιοβανόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Καρδουλαμάς (80′ Καλογήρου), Τσουλάκης, Ιτούδης (46′ Παπαδόπουλος Αχ.).

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Χαντζόπουλος (46′ Ζησιόπουλος), Λιακόπουλος, Μοσχόπουλος, Γατόπουλος Π., Σαμαράς (85′ Κοκοφτόπουλος), Γατόπουλος Γ., Σταμούλης, Παναγιωτόπουλος, Μουσενίκας (75′ Πιπιλιάρης), Ματσούκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected