K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20 4-1 (video)

Χωρίς τίτλοΆλλη μια εμφατική νίκη πανηγύρισε η ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με 4-1 επί της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής, στο Προπονητικό Κέντρο των ερυθρολεύκων στο Ρέντη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχει σε 18 αγώνες απολογισμό 16 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι πλέον στο +6 (μόνη πρώτη και αήττητη) από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και έναν αγώνα περισσότερο.

Κλάσεις ανώτερος αποδείχθηκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, απέναντι σ’ ένα ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Οι Πειραιώτες αν και αιφνιδιάστηκαν αφού δέχτηκε γκολ μόλις στο 4’ από τον Δοδοντσάκη, κυριάρχησαν στο παιχνίδι και με υπομονή και ωραίο ποδόσφαιρο μετέτρεψαν τον αγώνα σε απόλυτο … μονόλογο.

Ο Ολυμπιακός χάνει σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κώστα Πλέγα στο 15’ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ ενώ στο 32’ ο Μάριος Βρουσάι γυρίζει ωραία την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά την στέλνει άουτ.

Στο 36’ ο Μάριος Βρουσάι, εκμεταλλευόμενος την ωραία πάσα του Γιάννη Λάτσι,  δεν χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε με πλασέ από κοντά σε 1-1. Ο Ολυμπιακός εισήλθε πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο με στόχο να γυρίσει και να πάρει το παιχνίδι και φυσικά τα κατάφερε.

Στο 48’ ο Κώστας Κιρτζιαλίδης μετά από ωραία πάσα του Μάριου Βρουσάι «γράφει» με σουτ το 2-1 ενώ στο 59’ ο Αντώνης Βατουσιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή κάνει το 3-1. Στο 62’ ο Πλέγας απειλεί και πάλι τον ΠΑΟΚ αλλά το 4ο γκολ έρχεται στο 67’. Ο Κώστας Τσιμίκαςπηγαίνει να βγάλει σέντρα αλλά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα! Ο Ολυμπιακός συνέχισε δυνατά και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γιάννη Λάτσι για το 5-1.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας, είπε μετά από τον αγώνα: «Είπαμε το Σάββατο μετά από το μνημόσυνο στα παιδιά της ομάδας ότι πρέπει να κερδίσουμε για την ΘΥΡΑ 7. Τα καταφέραμε. Νομίζω κερδίσαμε με καλό σκορ και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Παίζαμε κόντρα στον κύριο διεκδικητή του τίτλου και τον κερδίσαμε δυο φορές. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν μας φόβισε το γκολ. Έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε έως το τέλος».

Ο 17χρόνος Μάριος Βρουσάι τόνισε από την πλευρά του: «Ακολουθήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και κερδίσαμε. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Εύκολη την κάνουμε εμείς με την απόδοση μας. Για εμάς αν και δεν ζούσαμε τότε είναι κίνητρο ο άδικος χαμός των παιδιών της ΘΥΡΑΣ 7 και θέλαμε μια μεγάλη σε έκταση νίκη για να τους την αφιερώσουμε. Το καταφέραμε».

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας , Τσιμίκας (77’ Κολτσίδας), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (70’ Νικολάου), Κιρτζιαλίδης (70’ Ανδρούτσος), Λάτσι, Βρουσάι.

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράκης (54’ Πουφλής), Κλιγγόπουλος (72’  Συράκος), Παναγιωτίδης, Μπατάεφ, Κτιστόπουλος (75’ Κυριλλίδης), Ρανγκέλοφ.

δείτε βίντεο του αγώνα στο football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected