Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Νηρέας Βέροιας 1-0 (photos)

P2070220Παίζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι με πολύ άγχος, απόρροια βεβαίως και της βαθμολογικής θέσης στον όμιλο, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Νηρέα Βέροιας.

Όπως φάνηκε από την εικόνα των δύο ομάδων στο 90λεπτο, όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ, θα έπαιρνε και το “ροζ φύλλο”. Αυτή τελικά ήταν ο Ολυμπιακός Νάουσας, που κατάφερε με τον Παπανάνο να φτάσει στο γκολ, δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κωτσόπουλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι γηπεδούχοι, παρά τις σημαντικές ελλείψεις, είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγω τραυματισμών, καταφέρνουν να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον μεγάλο στόχο.

Από την άλλη πλευρά, ο Νηρέας, αγωνιζόμενος πλέον με λιγότερο άγχος λόγω της διαφοράς που “έχτισε” από την τελευταία θέση, αποδίδει σαφώς καλύτερα και με παρόμοιες εμφανίσεις, θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους βαθμούς στις εναπομείνασες 7 αγωνιστικές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μώκας, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Λέσι, Τσιούλης, Ιτσκάρας, Κοκκοφειάδης (75’ Παπανάνος)

Νηρέας Βέροιας : Κωτσόπουλος, Κοσμανίδης (56’ Μαστορόπουλος), Ματελόπουλος, Χόνι (82’ Γώτας), Κουτσούκης, Θεοδώρου, Σούγκαρης, Παπαδόπουλος, Χερίδης, Τζίρος (82’ Λιόλιος), Αβετίδης

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected