Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Νέος προπονητής της Ακαδημίας ο Αντώνης Λυμούσης

DSCN9717

Τον νέο υπεύθυνο της Ακαδημίας του ΑΣ Πατρίδας ανακοίνωσε ο σύλλογος, με σχετική δημοσίευση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έμπειρος τεχνικός, που αποχώρησε πρόσφατα από την Ηρακλή Άσπρου, επιστρέφει στην Ημαθία μετά από έξι περίπου μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Νέος προπονητής και υπεύθυνος της Ακαδημίας Πατρίδας αναλαμβάνει ο Λυμούσης Αντώνης, κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου προπονητών Ν. Ημαθίας.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας θα έχει τον σχεδιασμό των προπονητικών μονάδων ανά γκρουπ, την συνεχή ενημέρωση των υπολοίπων προπονητών αλλά και την ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πρόοδο των αθλητών.

Ο κ. Λυμούσης ήταν πρόσφατα συνεργάτης με τον κ. Παυλιδη στο Άσπρο Γιαννιτσών, ενώ διατέλεσε επί μια εξαετία προπονητής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, έχοντας στο ενεργητικό τον τεράστιες επιτυχίες.

Το 2010 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την Μικτή Παίδων και το 2012 ως προπονητής της Βόρειας Ζώνης, τερμάτισε με την ομάδα στη δεύτερη θέση, χάνοντας στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Επίσης για πολλά χρόνια πέρασε με επιτυχία από τις ακαδημίες της Βέροιας (Μακεδόνα, Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ και Ακαδημία Αγ.Γεωργιου).

Ευελπιστούμε ότι και στην Ακαδημία της Πατρίδας ο Αντώνης Λυμούσης θα αφήσει δείγματα της δουλειάς του!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected