Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Αλεξάνδρειας 3-0

DSC09091

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, που υποχρέωσε την ΑΕ Αλεξάνδρειας στην πέμπτη φετινή της ήττα, όλες εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 32′, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτη Κούκλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η έντονη βροχόπτωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό χώρο, δυσχέρανε της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ωστόσο δεν πτόησε τους 50 περίπου θεατές να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με την πλάτη στον τοίχο και αυτό φάνηκε στις προσπάθειες τους στο πρώτο μέρος, ενώ αρκετές ήταν οι απουσίες για τους “τζιαλορόσι” καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Έξαρχος, Σπύρος Σταματέλος, Δημήτρης Τσιούπρος, Γιάννης Βαλδήρ και Μανώλης Χουϊλουλίδης, ενώ οι Κώστας Τενεκετζή και Αντώνης Κουκουράκης πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Η υπεροχή των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό και από τα στατιστικά που κατέγραψε ο φίλος και συνεργάτης Σάκης Γκέσιος, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές είχαν 22 τελικές, οι 17 στην εστία ενώ οι “πράσινοι” είχαν μόλις μία σε ένα σουτ του Λέκκα που δεν βρήκε στόχο. Παράλληλα, η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε 11 κόρνερ έναντι κανενός των φιλοξενούμενων!

Tο ρεπορτάζ της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣ Ειρηνούπολης το ερχόμενο Σάββατο στο Γιαννακοχώρι με τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη υποδέχεται στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας τη γειτονική Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Τα γκολ και οι σημαντικές φάσεις :

23′ Εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Παπαδόπουλου, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Γιαουτζής έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Μυλωνά να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

55′ Εκτέλεση κόρνερ του Τούφα, ο Ναυρινιάδης με εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο Γ της εστίας του Μυλωνά (1-0)

77′ Σουτ του Βούλγαρη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

83′ Ασίστ του Βούλγαρη στον Γιαουτζή, ο τελευταίος απέφυγε και τον Μυλωνά πριν “γράψει” το 2-0.

85′ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πασχάλη από αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους πριν πασάρει παράλληλα στον Κουκουράκη, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος Ν. (46′ Πασχάλης), Πετκάκης, Τάσο, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Γιαουτζής, Ναυρινιάδης (72′ Τενεκετζή), Συμεωνίδης Χ., Βούλγαρης, Καρυπίδης (46′ Κουκουράκης).

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Μυλωνάς, Νικολόπουλος Γ., Γρηγοριάδης, Πέικος, Τσιρίδης, Λίτσι, Κούκλας Π., Λέκκας (62′ Μπακιρτζής), Αναστάσης (73′ Πέτκος), Παπακωνσταντίνου (80′ Τζιλόπουλος), Κούκλας Α.

*φωτ. από embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected