Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι 4-0 (photos)

8cedc2fb606a994e36bb96b77194876a

Το “στοίχημα” της ομαλής μετάβασης από την ήττα στον τελικό του κυπέλλου στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, επετεύχθη για τον ΦΑΣ Νάουσα που επικράτησε του Μακροχωρίου και συνεχίζει σταθερά στην κορυφή.

Το άγχος όμως στα πρώτα λεπτά ήταν έκδηλο για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, απόλυτα λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ψυχολογία ήταν στο ναδίρ μετά την αποτυχία στον πρώτο από τους τρεις φετινούς στόχους. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στο διάστημα αυτό η “ασπρόμαυρη” ομάδα, που απείλησε στο 29′ με το δοκάρι του Κωτσόπουλου.

Όσο περνούσε μάλιστα ο χρόνος, τόσο βάρυναν τα πόδια των παικτών του ΦΑΣ, όμως η φάση του 44′ και το πέναλτι που κέρδισε ο Λαμπριανίδης (η μπάλα βρήκε το χέρι του Χρήστου Σερασκιέρη, υπόδειξη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι) και εκτέλεσε ο Καφές, “ξεκλείδωσαν” την αντίπαλη άμυνα. Με την εικόνα του δευτέρου μέρους, οι “κυανόλευκοι” ξεμπέρδεψαν με το σημερινό παιχνίδι και κοιτούν το επόμενο (δύσκολο λόγω της ανάγκης βαθμών του αντιπάλου) εκτός έδρας ματς με την ΑΕ Χαρίεσσας.

Για το Μακροχώρι, τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (με εξαίρεση το 4-0 επί του Κεραυνού Επισκοπής) έχουν φέρει την ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου σε επισφαλή θέση για τη συνέχεια, καθώς η διαφορά από τη 13η θέση μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

4′ Καλό σουτ με προϋποθέσεις για τον Πίκο, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

26′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Μουρίκι από αριστερά προς τον άξονα, πάσαρε στον Καφέ, ο τελευταίος πλάσαρε με τη μία τον Χαρίση ο οποίος βρέθηκε σε ετοιμότητα.

27′ Εκτέλεση κόρνερ του Ουέλιγκτον, κεφαλιά του Μουσικάκη άουτ.

29′ Εντυπωσιακό σουτ του Κωτσόπουλου από πλάγια η μπάλα στο δοκάρι του Ιωακειμίδη.

32′ Εκτέλεση φάουλ του Ουέλιγκτον, προσωρινή απόκρουση του Χαρίση, στην επαναφορά ο Περηφανόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ.

34′ Ένα – δύο Μουρίκι – Παπατάνου, σέντρα του τελευταίου, ο Καφές έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Αβραμόπουλου – Καφέ, ο τελευταίος πάσαρε στον Περηφανόπουλο, το σουτ του όμως του τελευταίου απέκρουσε με υπερένταση ο Χαρίσης.

44′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Λαμπριανίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Χρήστο Σερασκιέρη και ο ρέφερι της συνάντησης κ. Γιοβανόπουλος υπέδειξε πέναλτι για χέρι του αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καφές, ο οποίος πέτυχε το 16ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα (1-0)

49′ Σουτ του Καφέ, η μπάλα άουτ

50′ Σέντρα του Ουέλιγκτον, ο Καφές έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off-side.

55′ Πάσα του δραστήριου σήμερα Μουρίκι στον Καφέ, το σουτ του τελευταίου προσέκρουσε στον Πέγιο, ο Ουέλιγκτον πήρε το ριμπάουντ, ο Χαρίσης απέκρουσε.

59′ ΓΚΟΛ! Σύγχυση στα καρέ του Μακροχωρίου, ο Λαμπριανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και απέναντι από τον Χαρίση έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

62′ Εκτέλεση φάουλ του Τσακαλίδη, ο Σταυρίδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

79′ Δυνατό σουτ του Περηφανόπουλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

85′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μουρίκι, έδιωξαν οι αμυντικοί του Μακροχωρίου και ο Παπατάνος με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση σουτ από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χαρίση (3-0)

90+1′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Τασιώνα ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, πριν τη μεγάλη περιοχή έκανε το “ένα-δύο” με τον Αβραμόπουλο και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ηλιάδης, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Λαμπριανίδης (83’ Παντζαρτζίδης), Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Καφές (71’ Τασιώνας), Ουέλιγκτον (64’ Βλαχοδήμος Α.)

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκέρης Χ. (57′ Φωτόπουλος), Τσιφλίδης (84’ Τσίρος), Πέγιος, Σταματίου, Φιλιππίδης, Τσακαλίδης, Σαρκατζής, Κωτσόπουλος (57’ Σταυρίδης), Πίκος, Κελεσίδης.

*περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

Ανακοίνωση των παικτών του ΦΑΣ Νάουσα

“Οι ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα δια του εκπροσώπου τους αρχηγού Νίκου Περηφανόπουλου, αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη στον Τάσο Μυλωνά και του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected