Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – Έβρος Σουφλίου 5-1

Χωρίς τίτλοΧωρίς γυρισμό φαίνεται πως είναι η φετινή προσπάθεια του Έβρου Σουφλίου να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική Kατηγορία, με τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την ΑΠΕ Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη.

Μόλις στο 8’ ο Ξανθόπουλος με σουτ κάνει το 1-0, στο 22΄ο Ντούγκα κάνει πάλι με σουτ το 2-0 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 47’ με σουτ του Ζιγκερίδη, αλλά αμέσως, στο 50’ και πάλι ο Ντούγκα έκανε το 3-1, στο 58’ ο Ξανθόπουλος ανεβάζει το σκορ στο 4-1 και στο 63΄ο Ντούγκα με σουτ πραγματοποιεί το 5-1 που έμελλε να είναι και το τελικό με τους γηλεδούχους να ρίχνουν αισθητά τον ρυθμό τους.

Συνθέσεις

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης (70’ Αθανασίου), Σακαλής, Καραμανλής, Καρασταύρου, Ντούνγκα, Τσερκέζης, Κρυστάλλης (75’ Κράββαρης), Ξανθόπουλος, Παναγιωτούδης (65’ Λαβίδας)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Στυλιανίδης, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος (70’ Μαργαρίτης), Δραγανίδης, Εφραιμίδης, Χατζάκος (46’ Μερτίκας), Χιζανασβίλι (75’ Φακίτσας), Μεμέτ, Ζιγκερίδης.

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected