Διάφορα

Ο νέος κυπελλούχος στην Κοζάνη! (vid)

DSCN9335Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει η περιοχή των Καραγιαννίων μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 4μ.μ στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή… Η ψυχωμένη και διψασμένη ΑΕΠ Καραγιαννίων κατάφερε να στεφθεί κυπελλούχος κόντρα στον δυνατό Μακεδονικό Φούφα που κατέκτησε τον τίτλο δύο συνεχόμενες φορές.

Σ’ ένα συγκλονιστικό τελικό που ούτε η καταρρακτώδης βροχή δεν κατάφερε να χαλάσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου, η ΑΕΠ Καραγιαννίων πήρε τα σκήπτρα από τον Μακεδονικό Φούφα κερδίζοντας τον 7-6 στα πέναλτι κ.α. 1-1 και στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης 2015 -2016.

Το παιχνίδι παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα το παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. ΑΕΠ Καραγιαννίων και Μακεδονικός Φούφα με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, αλλά και των φιλάθλων τους, διαφήμισαν το τοπικό ποδόσφαιρο και παρέδωσαν μαθήματα αθλητικού ιδεώδους.

Οι δύο αντίπαλοι αγωνίσθηκαν σε αθλητικά πλαίσια με το ενδιαφέρον και την αγωνία να χτυπάνε κόκκινο αφού ο νικητής κρίθηκε από τα πέναλτι. Όμορφη ατμόσφαιρα με τύμπανα δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της γιορτής του κοζανίτικου ποδοσφαίρου που είχε ο τελικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος ο τελικός ΕΠΣ Κοζάνης διεξήχθη Σάββατο για να μπορέσει να το παρακολουθήσει περισσότερος φίλαθλος κόσμος. Ο Μακεδονικός Φούφα έχει παράπονα από τη διαιτησία και διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι μια επάνω στον Σολάκη και μία στον Πακάλτση καθώς επίσης για την μη υπόδειξη 2ης κίτρινης στο Ίττη.

Σκόρερς : 20′ Σαββούλης 1-0, 47′ Χάιτας 1-1

Συνθέσεις

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας, Τσίλης (55’ Ντούκα), Πασχαλίδης, Ίττης, Ζερβανταρίδης (75’  Ντουρμίσι), Λιάμης, Παπαδόπουλος, Μαλούτας (58’ Αποστολίδης), Κεΐσογλου, Σαββούδης, Σικαλόπουλος.

Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Κοπατσάρης (106’ Γκόλης), Τσακαλίδης, Πακάλτσης, Σιδηρόπουλος, Χάιτας, Φωτιάδης (112’ Μίμης), Σολάκης, Τοπάλης, Χατζηρούμπης (104’ Δούφας), Τζουβάρας.

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected