B ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου – ΜΑΣ Βεργίνας 0-2

DSCN0031

Με το αγαπημένο του 2-0 (τρίτο για τον δεύτερο γύρο) ο ΜΑΣ Βεργίνας επικράτησε του Αλιάκμων Νησελίου και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από την τρίτη θέση.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα. Οι “ερυθρόλευκοι” από την άλλη πλευρά, πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού και παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, προσπάθησαν να παίξουν και κόντρα στο άγχος.

Οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω στον σταθερό Βρεττό, ενώ στην πιο καλή τους στιγμή στον αγώνα (77′) η προσπάθεια του Καζαλί να απειλήσει στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Γιαγλής και απομάκρυνε με τάκλιν.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως πρωταρχικός στόχος ήταν η κατοχή μπάλας, κάτι που κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό και έχοντας σε καλή μέρα τους Ζέρη, Γκριτζαλιώτη και Σαμψωνίδη, ουσιαστικά “σφράγισαν” τον άξονα.

DSCN0095

Σκόρερ του πρώτου τέρματος ο Τάσος Γκριτζαλιώτης

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις, μία με τους Κατσιγιαννόπουλο και Γκριτζαλιώτη που δεν μπόρεσαν εναλλάξ να στείλουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα (24′), πέντε λεπτά αργότερα με εξ επαφής σουτ του Μπλούκα που εξουδετέρωσε ο Τσαλαμπάνας και ένα καλό σουτ του Αράπου, που πέρασε λίγο άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Γκριτζαλιώτης, ο οποίος δέχτηκε των σέντρα ακριβείας του Χατζάρα και με σουτ από κοντά “έγραψε” το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον  αγωνιστικό χώρο με στόχο να ρισκάρουν, ωστόσο οι όποιες προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν. Στο 65′ ο Σαμψωνίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσαλαμπάνα σε τετ-α-τετ ενώ στο 79′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντώνη Τζίμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε στο 88′ για τους φιλοξενούμενους, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα του Γιώργου Σαμψωνίδη.

Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, δίνει την άλλη εβδομάδα μια πολύ καθοριστική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου. Αν οι “ερυθρόλευκοι” καταφέρουν να φύγουν με το “διπλό” τότε ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή, σε αντίθετη περίπτωση όμως (και ειδικά αν ξεφύγουν οι προπορευόμενοι) τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο σε έξι αγωνιστικές να αλλάξουν την κατάσταση.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρας και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Τσαλαμπάνας, Τσιβουλάς, Βασιλειάδης, Μυλώσης, Τσολακίδης, Ντέντια, Μαυρίδης (74′ Ντέλλας), Γαλατσίδας (59′ Κυνηγόπουλος), Μπαντής, Γιοβανόπουλος, Καζαλί.

ΜΑΣ Βεργίνας : Βρεττός, Ζέρης, Τσιάμπας, Μπλούκας, Κατσιγιαννόπουλος Δ., Σαμψωνίδης (90′ Κατσιγιαννόπουλος Β.), Γκριτζαλιώτης (70′ Παντσής), Αράπος, Χατζάρας (40′ Τζήμος), Γιαγλής, Λιλιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected