Κατηγορίες
Διάφορα

Ο Μακεδονικός κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας 2015/2016!

Χωρίς τίτλοΓια πρώτη φορά στην ιστορία του ο Μακεδονικός Πολίχνης αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΜ, αφού κέρδισε στην Τούμπα τον Θερμαϊκό Θέρμης, με σκορ 2-1.

Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του τελικού, ο Μακεδονικός, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει στο φινάλε την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα της Νεάπολης, αν και ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την ομάδα της Θέρμης να ανοίγει το σκορ, στο 28′ με σκόρερ τον Φοινικόπουλο.

Οι “πράσινοι” στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν στο 56′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου Γιάννη Παπαπαστόλου. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που στο 76′ με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ, νίκησε τον πορτιέρε της Θέρμης και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Το σκορ αυτό δεν άλλαξε μέχρι τέλους και ο Μακεδονικός σήκωσε το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό της Τούμπας, όπου διεξήχθη το παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καραβελίδης, Μπασκάκης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Λυκίδης (60’ Τσιαμπάζης), Λεσάϊ (46’ Πεχλιβάνης), Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης (80’ Πουρσανίδης), Παπαποστόλου.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παλαβράκης, Παπαδόπουλος, Κόλκος (71’ Παπαγαθονίκου), Κολώνης, Καραπατσακίδης, Σαράφογλου, Παπαναστασίου, Γεραγώτης, Τσόχας (79’ Ιωαννίδης), Σιαντρόπουλος, Φοινικόπουλος.

​*πηγή άρθρου, φωτ. από pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected