Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Σπουδαία κίνηση η ΑΠΕ Λαγκαδά!

12752140_10206101033146927_955690181_o-897x494Μεταγραφική έκπληξη στον Λαγκαδά, με την ΑΠΕΛ να κάνει δικό της τον… περιζήτητο αριστερό μπακ-χαφ (αλλά και εξτρέμ), Γιάννη Ντόση, με θητεία σε Καβάλα, Πιερικό και μέχρι πρότινος Αγροτικό Αστέρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Άρωμα Φουτμπολ Λιγκ στον Λαγκαδά με την έλευση του 23χρονου Κατερινιώτη, που παίζει… παντού από αριστερά.

Ο Ντόσης έκλεισε την Πέμπτη και τυπικά στην ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη και έκανε την πρώτη προπόνηση, ενώ έχει δικαίωμα για ντεμπούτο στο ματς με τον Άρη εντός, τη μεθεπόμενη αγωνιστική (την Κυριακή η ΑΠΕΛ έχει ρεπό στο δεύτερο γύρο και γι’ αυτό την Παρασκευή έδωσε δυνατό φιλικό με τον Αιγινιακό).

Ο Γιάννης Ντόσης, που απασχόλησε αρκετές ομάδες της κατηγορίας (όπως Καραϊσκάκη, Καμπανιακό και Πύδνα Κίτρους) αποτελεί το τέταρτο και μάλλον τελευταίο χειμερινό απόκτημα των «κυανόλευκων», μετά τους Κρυστάλλη, Καραμανλή και Ντούνγκα, ενώ… επιστρατεύτηκε εκτάκτως, μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γρηγόρη Τοπάλη. Ο Ντόσης έγινε γνωστός αρχικά στην Καβάλα, μετά στον Πιερικό και φέτος έπαιξε το πρώτο εξάμηνο στον Αγροτικό Αστέρα (παντού Β΄ Εθνική).

Επιμέλεια: Θεόφιλος Ψυχογιός
Πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected