Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-2 (photos)

bad1326a18e98affb65d88c597ed549c

Όλα τα είχε το ματς στο Γιαννακοχώρι! Γκολ, φάσεις, δυνατή νεροποντή, ακυρωθέν γκολ που προκάλεσε 8λεπτη διακοπή, αστυνομία και αποχώρηση των διαιτητών λίγο πριν τις 7 είναι μέσα σε λίγα…λόγια το σημερινό ρεπορτάζ από το γήπεδο του Αχιλλέα Νάουσας.

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης πήρε αυτό που ήθελε στο σημερινό παιχνίδι και έφυγε αλώβητος από μία ακόμη δύσκολη έδρα, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ωστόσο όσο δεν σκόραρε, ο Αχιλλέας έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα και άγγιξε την ισοφάριση σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

Στη μία από αυτές και συγκεκριμένα στο 41′ ο Βακαλίδης έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε τροχιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Γιαμαλίδης με “κεραυνό” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρίδη. Ο βοηθός κ. Μοσχόπουλος σήκωσε τη σημαία και αμέσως την κατέβασε, ωστόσο ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος είδε την κίνηση του βοηθού του και “γύρισε” πίσω τη φάση. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο πρώτος βοηθός υπέδειξε off side τον Κοσμά (υποστήριξε πως επηρέασε τη φάση), με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση.

Ακολούθησε 8λεπτη διακοπή, οι αντεγκλήσεις έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εξαγριώθηκαν. Ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος.

f9a4d69b70af75d21172220c64f26849Ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος μάλιστα κάλεσε την αστυνομία στην ανάπαυλα, φοβούμενος τυχόν επεισόδια η οποία και εμφανίστηκε παίρνοντας θέση στην είσοδο προς τον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο μέρος, το οποίο ξεκίνησε με 10 λεπτά περίπου καθυστέρηση μέχρι να αφιχθεί η αστυνομική δύναμη, είχε επίσης πολύ καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, οι ευκαιρίες όμως που δημιούργησαν δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα και παράλληλα, ο Αχιλλέας ρίσκαρε περισσότερο ώστε να αναζητήσει την ισοφάριση.

Το εντυπωσιακό φάουλ του Καραμεταξά στο δοκάρι (69′) ανάγκασε τους φιλάθλους των γηπεδούχων να…πεταχτούν στις κερκίδες, ωστόσο η έμπειρη ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη βρήκε τις δυνάμεις στη συνέχεια, επέβαλλε τον ρυθμό της, ενώ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 88′.

Το φιλμ της αναμέτρησης

1’ Σουτ του Συμεωνίδη, μπλόκαρε ο Ηλιάδης.

8’ Λάθος γύρισμα της άμυνας του Αχιλλέα, ο Έξαρχος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ηλιάδη, το σουτ όμως έφυγε άουτ.

18’ Δυνατό σουτ του Παρθενόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρίδης.

20’ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Ναυρινιάδη, ο Έξαρχος βγήκε σε θέση βολής και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

26′ Δυνατό σουτ του Καρυπίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Ηλιάδη.

29’ Εεκτέλεση κόρνερ του Μπράτση, σουτ στην κίνηση από τον Μπαξεβάνο η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

41’ Η φάση που καταγράφηκε ως η πιο… hot της αναμέτρησης. Ο Βακαλίδης έκανε τη σέντρα, ο Γιαμαλίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Θεοδωρίδη. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο βοηθός διαιτητή κ. Μοσχόπουλος σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας πως ο Κοσμάς συμμετείχε στη φάση, ωστόσο στη συνέχεια την κατέβασε. Ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος όμως είδε την αρχική κίνηση του βοηθού και “γύρισε” πίσω τη φάση, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το τέρμα.

49’ Εκτέλεση φάουλ του Βακαλίδη, κεφαλιά του Μπράτση την οποία εξουδετέρωσε ο Θεοδωρίδης.

c75fc4469ec7c402472e741700ce28a052’ Σουτ του Νικολαϊδη, μπλόκαρε ο Ηλιάδης.

62’ Σουτ του Έξαρχου και πάλι σε ετοιμότητα ο Ηλιάδης.

65’ Ωραίος συνδυασμός Έξαρχου – Γιαουτζή, σουτ του τελευταίου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

66’ Πάσα του Πασχάλη στον Έξαρχο, τετ-α-τετ αυτός με τον Ηλιάδη αλλά σούταρε άουτ.

69’ Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Καραμεταξά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρίδη.

88’ ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Κουκουράκη από το Γκέτσο, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για υποσχόμενη επίθεση. Το εκτέλεσε ο Έξαρχος, ο Ηλιάδης έκανε μία ακόμη επέμβαση, ωστόσο στην επαναφορά ο Αποστόλης Νικολαϊδης (στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΣ Ειρηνούπολης) διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νατσιούρα. Το φύλλο αγώνος έκλεισε λίγο πριν τις 7 και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναγραφεί και ρίψη κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Γκέτσος, Βακαλίδης, Καραμεταξάς, Μπαξεβάνος, Μπράτσης (88’ Δημητρίου), Στογιάννος Γ., Μπιγκάνος (60’ Δελητζάκης), Γιαμαλίδης, Κοσμάς (83’ Σαμαράς Δ.), Παρθενόπουλος.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Χ. , Πετκάκης, Τάσο (52’ Τενεκετζή), Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Γιαουτζής, Ναβρινιάδης (73’ Κουκουράκης), Νικολαΐδης, Έξαρχος, Καρυπίδης (55’ Πασχάλης).

περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected