Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα 0-6

DSCN0250

Εύκολο απόγευμα για τον ΦΑΣ Νάουσα, που διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση, σε αντίθεση με τους “κιτρινόμαυρους” που βλέπουν πιο…σκοτεινό το μέλλον στην κατηγορία.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και με πέντε τέρματα στο διάστημα αυτό, μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, που δέχτηκαν για δεύτερη φορά πέντε γκολ εντός έδρας (μετά το 0-5 από τον ΑΣ Ειρηνούπολης), δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και πλέον, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής (σε συνάρτηση βεβαίως και με το πρόγραμμα των επόμενων 5 “στροφών), τα πράγματα δυσκολεύουν όσον αφορά την κατάκτηση της 12ης θέσης.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά 7 βαθμών στα εναπομείναντα παιχνίδια που είναι τα εξής : με ΓΑΣ Κοπανού εκτός, με Φίλιππο Μελίκης εντός, με Μακροχώρι εκτός, με Ποντιακή Νεολαία Αράχου εκτός και Ατρόμητο Διαβατού εντός.

Το σερί των τερμάτων για τον ΦΑΣ Νάουσα ξεκίνησε μετά το μισάωρο καθώς μέχρι τότε, ένα καλό σε εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καφέ, ήταν αυτό που απείλησε την εστία του Γιώργου Κασαπίδη. Στο 33′ συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μουρίκι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ο Καφές με δύο τέρματα σε τρία λεπτά (34′-36′) έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 (έφτασε τα 18 στο πρωτάθλημα) και οι Γκονσάλβες Ουέλινγκτον (πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΦΑΣ), Νίκος Σαρηγιαννίδης ολοκλήρωσαν το “πενταρέ” με τέρματα στο 39′ και στο 43′ αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές (στα αξιοσημείωτα η αλλαγή του Κασαπίδη με τον…χαφ Τσιαούσκογλου) και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα.

Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 0-6 σημείωσε ο Νίκος Παντζαρτζίδης στο 53′, το πρώτο για τον νεαρό επιθετικό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης (46’ Τσιαούσκογλου), Τηλκερίδης Μιχ. (57’ Παμπουχίδης), Γκουντάρας, Γκότσης, Σταμάτης Α., Φωτιάδης, Κωτσογιαννίδης, Σταμάτης Θ., Γραμματικός, Τσάλμας, Παραστατίδης (65’ Διτσόλας).

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης (46’ Δίντσης), Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Καφές (46’ Παντζαρτζίδης), Ουέλινγκτον (46’ Πατατούκας)., Βλαχοδήμος Ζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected