Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καμπανιακός 0-1

75d2667c14a34857db2d030c42207674_XLΗ ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Με το διπλό απέδρασε από την Αλεξανδρούπολη ο Καμπανιακός, καθώς επικράτησε με 1-0 του τοπικού Εθνικού στο «Φώτης Κοσμάς». Ετσι η ομάδα του Υφαντίδη ανέβηκε στην έβδομη θέση και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, ο Εθνικός μετά την ήττα στην Πτολεμαϊδα, έχασε και στην έδρα του και πλέον βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις που δίνουν παραμονή στην κατηγορία.

Το νικητήριο γκολ για τον Καμπανιακό ήρθε στο 39’ όταν ο Πελτέκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σταυρόπουλο και ο Κουντουράς από την άσπρη βούλα νίκησε τον Καλαϊτζίδη. Στο 86΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σαπανίδης.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. (Σ.Καρυπίδης) Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς ( 76΄Μαμούτ), Δούπας, Τορομανίδης, Πελτέκης (61΄Κυριζάκης), Γκαϊτατζής, Σιμιτζάκης, Θεοδωράκης (67΄Χελιδώνης), Γωνιάδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης) Κηπουρός, Γαβανάς. Αλμπάνης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Τοντόροφ, Σταυρόπουλος, Σαπανίδης, Πάλλας (70΄Χρήστου), Κουντουράς (62΄Ιατρού), Μπάλιος (83΄Τρικαλινός).

*pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected